MarktPlaza

Fiat 500 C - CABRIO 1.2 "S" - AIRCO - SPORTUITVOERING

512x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Bekleding: Leder/alcantara
Interieurkleur: Antraciet
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Blue & Me (Bluetooth)
- Buitentemperatuurmeter
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Geborsteld aluminium sierlijsten
- Knieairbag(s)
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Sideskirts
- Sportinterieur
- Sportstuur
- Sportuitlaat
- Sportuitvoering
- Toerenteller
- Tom Tom voorbereiding
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags achter
WERKELIJK SCHITTERENDE FIAT 500 CABRIO 1.2 "S" IN SPORTIEF CROSSOVER BLACK METALLIC LAK, SPORTSTOELEN IN LEER/ALCANTARA, EN EEN HELE WASLIJST AAN EXTRA`S !!
Bouwjaar; 07-2014
Km. stand: 45797
Kleur: Crossover black metallic
Afleverpakket: € 299.--
De foto`s spreken voor zich, wat een plaatje ....
Als je ervoor kiest om een auto te kopen waarmee je je onderscheidt van de grijze massa, en die door de meest moderne technologie vriendelijk is voor ons milieu en voor uw portemonnee, dan staat de FIAT 500 Cabrio bovenaan jouw shopping-list ! Dat je daarin niet alleen staat verklaren de overweldigende verkoopaantallen van deze kleine en markante FIAT…
Wij kunnen ons echter voorstellen dat dat alles je niet ver genoeg gaat, en je een auto wilt rijden die uniek in zijn soort is; een echte “Edizione Limitata” !
FIAT ontwikkelde voor deze groep mensen een uitzonderlijke 500 “S”, die slechts in beperkte aantallen geleverd werd. Uniek aan deze versie is het met leer en alcantara versierde sportinterieur. De deurgrepen en smalle grillelijsten naast het logo zijn gespoten in een matchromen lakkleur. De matzwarte 16 "lichtmetalen velgen, en de in kleur gespoten sideskirts verraden de sportieve aspiraties van deze uitzonderlijke 500 Cabrio..
Het interieur vormt een chique-sportieve ambiance door het gebruik van wederom matzwarte accenten, donkergrijze tinten, en de speciale stoelbekleding. Direct in het oog springend zijn de in zwart uitgevoerde hemelbekleding, het met leder beklede stuurwiel, en het geborstelde matchromen dashboard. De lange lijst van luxe opties waarmee deze “S” is uitgevoerd, maken hem uniek in zijn soort. Deze uitzonderlijke 500 combineert karakter met sportiviteit en economie, en is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid… jij neemt met minder geen genoegen…..
Deze FIAT 500 is uitgevoerd met de uiterst betrouwbare 4 cilinder 1.2 motor. Over de voordelen van deze jkrachtbron op het gebied van motortechniek kunnen wij je uitvoerig bijpraten, maar dat zullen we voor nu besparen. Feit is wel dat deze motor grenzen heeft verlegd qua prestaties, verbruik, en economie.
Rijden met deze 500 Cabrio "S" is een feest. Topprestaties gekoppeld aan een extreem laag brandstofverbruik is goed nieuws voor je portemonnee…
Nieuwsgierig geworden ?
Bezichtiging en proefrit met deze onweerstaanbare 500 Cabrio is, na gemaakte afspraak, altijd mogelijk. Ook in de avonduren en in het weekend !!
Uiteraard zijn wij in het bezit van alle boekjes, sleutels en pasjes. Ook is in deze 500 nooit gerookt en overheerst de geur van een nieuwe FIAT....
AUTO BOUWMANS SOMEREN is een RDW/NAP erkend kleinschalig en actief autobedrijf, gespecialiseerd in FIAT. Vanwege onze uiterst lage bedrijfskosten zijn wij in staat gebruikte FIAT`s van dealerkwaliteit aan te bieden voor hele scherpe internetprijzen !
AMORE FIAT MOTORE, LA FIAT SIAMO NOI !!
Je bent, na gemaakte afspraak, van harte welkom bij jouw FIAT specialist: