MarktPlaza

Fiat 500 X - 1.4 TURBO (140 PK) -"CITY" - AIRCO - BT- PDC

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
Afmetingen (LxBxH): 4248 x 1796 x 1608 cm
Wielbasis: 2.570 cm
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Blue & Me (Bluetooth)
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags achter
- Knieairbag(s)
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Telefoon
- Toerenteller
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags achter
OPVALLEND SPORTIEVE FIAT 500 X 1.4 TURBO "CITY" MET 140 PK, IN ROSSO AMORE MET PARKEERSENSOREN, AIRCONDITIONING, MOODSELECTOR, PARKEERSENSOREN, LICHTMETALEN VELGEN, EN VEEL MEER...
DEZE 500 X HEEFT EEN INTERESSANTE, AANTOONBAAR LAGE KILOMETERSTAND !!
Bouwjaar: 06-2017
Kleur; Rosso Amore Pastellak
Km. stand; 16259
Afleverpakket: € 299.--
In ons streven om onze klant steeds zoveel mogelijk "Value for money" te kunnen blijven leveren, hebben wij onze grenzen letterlijk en figuurlijk verlegd. Een en ander heeft er in geresulteerd dat wij sinds begin 2013 erkend partner zijn van de grootste FIAT/ ALFA ROMEO -Niederlassung in Duitsland. De levering van jong gebruikte auto`s van topkwaliteit is hiermee gegarandeerd ...
De foto`s spreken voor zich.....Wat een plaatje !!
Je bent zelf uniek, dus wil je ook een unieke auto....De begerenswaardige blikken neem je voor lief...
De nieuwe FIAT 500 X is als “grote broer van“ een compacte SUV die niet alleen ongelofelijk veelzijdig is, maar ook uitzonderlijk stijlvol. Deze innovatieve FIAT combineert een hoge zitpositie en brutale uitstraling van een SUV met het praktische en wendbare karakter van een compacte auto. De nieuwe 500 X is een dynamische mix van oogverblindend design en slimme Italiaanse technologie. Een Italiaanse SUV met ruimte voor 5 volwassenen, ideaal voor al jouw hobby’s en om er heerlijk op uit te trekken.
De voorkant van onze 500 X “CITY” oogt bijzonder krachtig en sportief. De priemende koplampen in de imposante voorbumper maken duidelijk dat met deze auto niet te spotten valt. Op de zijkant valt direct de "Blade"-vorm op, die naar de achterkant oploopt om zijn sportieve karakter te benadrukken. En de achterkant van de 500 X vormt een perfect evenwicht tussen functionaliteit en stijl.
De 500 X “CITY” is uitzonderlijk sportief en robuust vormgegeven. Deze uitvoering van de 500 X valt direct op door zijn fraai lichtmetaal. De behuizing van de koplampen en de achterlichten zijn met chroom versierd en verraden de luxe aspiraties van deze uitzonderlijke FIAT.
De achterkant van de 500 X vormt een perfect evenwicht tussen functionaliteit en stijl. De lage laaddorpel is voorzien van een slijtvaste kunststof coating die in- en uitladen gemakkelijker maakt. En de achterklep sluit naadloos aan op de imposante achterlicht-units, waarin hoogwaardige verlichting is ondergebracht.
Het zeer ruime interieur kenmerkt zich door een hoog afwerkingsniveau. De stijlvolle bekleding en de schitterende afwerking van het dashboard sluiten perfect aan bij het robuuste design van de carrosserie. Daarnaast biedt het interieur moeiteloos plaats aan vijf volwassenen. Genoeg ruimte dus om er met het gezin of vrienden op uit te trekken die dankzij de hoge zitpositie uitstekend zicht hebben.
Afhankelijk van de "mood" waarin je verkeert kun je kiezen uit sportief, zuinig of rijden in winterse omstandigheden, door de moodselector in de middenconsole te bedienen..
Maar eerlijk is eerlijk, je kiest voor onze 500 X in “CITY” uitvoering, vanwege zijn robuuste uitstraling, en de onmiskenbare “X-factor” die al jouw ritjes tot een waar genoegen maken…
Deze 500 X is afkomstig van de eerste eigenaar, en is steeds dealer onderhouden. Uiteraard zijn wij in het bezit van alle boekjes, pasjes en sleutels.
AUTO BOUWMANS SOMEREN is een RDW erkend, kleinschalig en actief autobedrijf met meer dan 30 jaar ervaring Vanwege onze uiterst lage bedrijfskosten, zijn wij in staat gebruikte FIAT`s van dealerkwaliteit aan te bieden voor hele scherpe internetprijzen…..
Een overtuigende proefrit zegt meer dan duizend woorden. Voor een bezichtiging en proefrit ben je altijd welkom. Ook in de avonduren en in het weekend !
Je bent, na gemaakte afspraak, altijd welkom bij jouw FIAT-Specialist: