MarktPlaza

Ford Kuga - EcoBoost 183PK Titanium 4WD Aut. Leder Park- assist Bluetooth etc

516x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2013 - okt 2014
Modelcode: C520
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 455 x 186 x 171 cm
Wielbasis: 269 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik in de stad: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
CO2 uitstoot: 179 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Spraakbediening
Let op: dit exemplaar is voorzien van aanvullende Ford garantie. Deze is geldig tot 27-12-2019 of 100.000 kilometer
Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze dealeronderhouden Ford Kuga van het bouwjaar 2014 heeft 93218 kilometer op de teller staan. Tevens ingekocht van de 1e eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun achter.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Ford is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Ford helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Kuga samen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Wij nodigen u van harte uit om deze auto in onze showroom aan De Linge 45 in Dronten te komen bezichtigen. Aangezien onze voorraad regelmatig wisselt, raden wij u aan om alvorens uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van de auto.
Autobedrijf van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 500 klanten beoordelen ons met een 8.5 en 98% beveelt ons aan. Wij bieden dealer kwaliteit geselecteerde occasions aan tegen vaste netto meeneemprijzen (wij rekenen geen rijklaarmaakkosten). Uiteraard kunt u aanvullend kiezen voor één van onze aflever- en BOVAG-garantiepakketten (incl. APK en/of onderhoudsbeurt). Meer informatie over onze garantiepakketten vindt u op onze website WWW.ADVG.NL.
De meeste occasions hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). In veel gevallen zijn onze occasions dealer onderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto’s zowel een optische als een technische inspectie. Zo kunt u niet onverwachts voor verrassingen komen te staan. Inruil, financiering of lease is uiteraard mogelijk en de auto's worden bij ons op locatie te naam gesteld.
Heeft u vragen over een van onze occasions of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-380381 of kijk op WWW.ADVG.NL.
Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp op 06 – 165 155 11.