MarktPlaza

Ford Galaxy - 1.6 SCTi 160pk Titanium 7 Persoons/ Full map navigatie/ Lane departure/ Trekhaak/ Pdc/

502x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2010 - aug 2014
Modelcode: CD340
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.460 kg
Afmetingen (LxBxH): 482 x 188 x 181 cm
Wielbasis: 285 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 201 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
CO2 uitstoot: 167 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Business Pack
- Driver Assistance Pack
- Navigatiesysteem full map
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- grootlichtassistent
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorruit
- Warmtewerende voorruit
Deze prachtige 7- persoons Ford Galaxy is door ons reeds rijklaar gemaakt en voorzien van onder andere een nieuwe apk keuring en nieuwe remschijven plus remblokken voor en achter. In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Ford Galaxy altijd de controle. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Ford is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren helpen u om strak en veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Ford Galaxy is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien dodehoekdetectie en dodehoekdetector detectiesysteem.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Waarom een auto kopen bij Autobedrijf Pheifer:
- Eerlijke omschrijving en uitgebreide fotoreportage op internet.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie. Neemt u de moeite ons te bezoeken in het mooie Sneek dan bezorgen we de auto op een door u gewenst tijdstip kosteloos bij u thuis.
- De hoogste kwaliteit voor een gegarandeerd scherpe prijs!
- Wij leveren onze auto's met een geldige apk en 6 maanden autotrust standaard garantie (max. 200.000km- max. 12 jaar)
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.