MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.0 125pk Titanium Navi Climate Aut inparker en

160x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: 2011 - 2014
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 456 x 182 x 148 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 193 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 117 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Dealeronderhouden
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (16)
- Middenarmsteun voor
- Pre inspectie en vloeistof controle
- Stof
- Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar
- Voorruitverwarming
- Zij-airbags
Dit is niet zomaar een Ford Focus. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Verder is de Ford uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Natuurlijk is er ook climate control aanwezig. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook is de Ford uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Ford, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855