MarktPlaza

Ford Focus C-Max - 1.6-16V FUTURA / CLIMATE CONTROL / CRUISE CONTROL / 4x ELEK RAMEN / C.VERGR. AFST

877x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2004 - apr 2007
Modelcode: C214
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.855 kg
Afmetingen (LxBxH): 444 x 183 x 160 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 164 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- ABS en EBD
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side voor
- Airbag bestuurder en passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Easy sound system 6000
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen voor en achter
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- NAP-certificaat aanwezig
- Nooit in gerookt
- Ruitenwisser achter
- Verwarmde voorruit
Nette en 100% dealer onderhouden C-Max en is afkomstig van de eerste eigenaar,compleet met volledig dealer afgestempeld onderhoudsboekje en twee sleutels.
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Ford Focus C-Max heeft 162.100 kilometer gelopen. Ook is de auto voorzien van: trekhaak, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het luxe niveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Tevens wordt deze auto geleverd met de Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
OOK RUILEN WIJ GRAAG UW HUIDIGE AUTO IN !!
De geadverteerde prijs is inclusief kosten rijklaar maken.Wij hanteren drie afleverings c.q.garantie pakketten waar u vrijblijvend gebruik kan maken n.l. vanaf 195,-Euro afhankelijk van de prijs / leeftijd en bouwjaar van de door u gekochte auto. Pakket een is vloeistoffen controle en eventueel verversen en indien nodig is een nieuwe APK keuring en een maand garantie motor en versnellingsbak. Pakket twee 295,-Euro indien nodig een grote beurt en APK keuring met een aanvulling met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Pakket drie 495,- Euro all in met 6 maanden Bovag garantie. Al ruim 25 jaar BOVAG occasion specialist van Breda en omstreken. Ruim 75 stuks op voorraad in een betaalbare klasse. Ook voor al uw onderhoud,APK,Airco afvullen etc. Voor nieuwe banden,uitlijnen en balanceren kunt u ook bij ons terecht. Advertentie onder voorbehoud van spel- en typefouten.