MarktPlaza

Ford Focus - 1.0 EcoBoost 100PK Trend 5-Deurs Navi Cruise Voorruitverwarming

165x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: 2011 - 2014
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.900 kg
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 12,5 s
Topsnelheid: 185 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- alarm klasse 1(startblokkering)
- bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- Business Pack
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- elektrische ramen voor
- Elektrische voorruitverwarming (330)
- Elektronische remkrachtverdeling
- hoofd airbag(s) voor
- lederen stuurwiel
- multimedia-voorbereiding
- parkeersensor achter
- passagiersairbag
- Pre inspectie en vloeistof controle
- start/stop systeem
- stuur verstelbaar
- zij airbag(s) voor
Alle technologie in de Ford Focus is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2012. De aandrijving van deze Ford komt voor rekening van een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Als u stil staat, schakelt het start-stopsysteem de motor uit, dit verlaagt het brandstofverbruik. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855