MarktPlaza

Ford EcoSport - 1.0 EcoBoost Titanium Navi/Camera/Ecc/Pdc/Lmv

484x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
Wielbasis: 252 cm
Acceleratie (0-100): 12,7 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Service Pakket: Alle auto's worden standaard geleverd met 6 maanden bovag garantie.Optioneel Service Pakket € 495,00. De auto wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksnormen, een nieuwe APK, poetsbeurt, halve tank brandstof, indien nodig nieuwe matten. Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.
## Aanvullende opties en accessoires
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels met verlichting
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Navigation Pack
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Telefoonintegratie premium
- Titanium pack
Met zijn hoge postuur en grote wielen is dit een auto waarmee u overal gezien mag worden. Deze Ford EcoSport uit 2018 heeft 26200 kilometer gelopen. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audiosysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In deze Ford kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De Ford is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur en boordcomputer.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Ford, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.