MarktPlaza

Fareast 28R

64x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De meer dan geweldige zeileigenschappen en prestaties van de FAREAST 31R zijn samengevat in een compactere versie: de FAREAST 28R
De meer dan geweldige zeileigenschappen en prestaties van de FAREAST 31R zijn samengevat in een compactere versie: de FAREAST 28R met een compleet nieuw dek en layout voor de dekuitrusting, geoptimaliseerd voor wedstrijdzeilen.
De FAREAST 28R is gebouwd uit polyester/schuimkern sandwich door middel van vacuĆ¼minjectie. Deze geavanceerde bouwmethode garandeert een lichtgewicht en stijve romp. The FAREAST 28R is uitstekend uitgerust met high-end dekuitrusting en tuigage.
Dit vlijmscherp ogende jacht bewijst dat Fareast en Simonis-Voogd hun optimale vorm gevonden hebben en onderstreept de potentie om werkelijk innovatief te zijn binnen hun samenwerking.
Inmiddels is de FAREAST 28R in de Verenigde Staten Sailing Yacht of the Year geworden. Niet alleen in zn klasse, maar overall. De Fareast 28R was tevens genomineerd voor European Yacht of the Year 2016. Verder heeft ISAF de FAREAST 28R inmiddels erkend als eenheidsklasse!
Algemeen
Waterverplaatsing: 1360
CE: C
Tuigage
Fok: 21,00 m2
Extra gegevens:
Merk: Fareast
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 9.07 meter
Breedte: 2.75 meter
Diepgang: 1.75 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Stormfok: aanwezig
Spinnaker: aanwezig