MarktPlaza

Ertskade 2

284x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op 1 van de mooiste locaties van het levendige oostelijk havengebied bieden wij een prachtig woonschip te koop aan! Op het puntje van de Ertskade met bijzonder wijds en vrij uitzicht richting Oranjesluizen woont u in een zeer dynamisch stukje van Amsterdam. Met aan de overzijde van het water 'upcoming' Noord en in de directe omgeving van het schip trendy winkels en diverse soorten horeca waar dit gebied zo bekend om is. Uiteraard de uitvalswegen in de directe nabijheid en het centrum van de stad met openbaar vervoer of fiets eenvoudig te bereiken.
In 2011 is de grootse renovatie/verbouwing (nieuwbouw) van het schip afgerond. Het schip is ingekort (nu 35 meter lang!) en volledig nieuw ingetimmerd. De eigenaren hebben dit schip met veel passie gebouwd, rekening houdend met een zeer milieubewust verwarmingssysteem; combinatie van zonnepanelen, zonneboiler en pellet cv maken dit schip bijna energie neutraal!
De lichtinval en het prachtige zicht door de vele ramen op de leefverdieping maken elk mens blij. En anders het ruime, verdiepte terras wel! Tel daarbij 6 slaapkamers waarvan sommige met eigen badgelegenheid en u begrijpt dat wij over een bijzonder schip spreken. De foto's laten u niet onbetuigd? Bel ons dan snel voor een afspraak op locatie; wij zullen u met trots rondleiden!
Indeling:
Boven: woonkamer/woonkeuken/incl. entree: ± 11,85 x 4,80 m. met openslaande deuren naar verdiept terras: ± 5,50 x 5,20 m.;en tweede (dak)terras: ± 4,30 x 5,20 meter.
Beneden: gang: ± 15,7 x 1 m. + 3,30 x 1 m. + 2 x 1,55 m.; toilet: ± 1,35 x 0,80 m.; slaapkamer achterschip: ± 4,70 x 4,70 m.; technische ruimte: ± 2 x 1,70 m. rioolpomp; doucheruimte: ± 2 x 0,90 m. geheel betegeld; slaapkamer: ± 4,90 x 3,40 m.; slaapkamer: ± 3,85 x 4 m.; slaapkamer: ± 4,99 x 3,50 m. met privé badkamer: ± 3,80 x 1,80 m. bad/douche, toilet, geheel betegeld; cv ruimte: ± 3,15 x 2 m. pellet unit + zonneboiler; logeerverblijf voorschip: centrale ruimte/entree: ± 5,12 x 2,30 m. + kitchenette; slaapkamer: ± 3,30 x 5,35 m.; inclusief badkamer met douche en toilet; slaapkamer: ± 5 x 3 m. inclusief badkamer met douche en toilet.
Bijzonderheden:
Naam: DAGERAAD
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 35 x 6,50 meter
Liggeld: ± € 1.245,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Onbekend
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Ertskade 2
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt