MarktPlaza

Eriba Nova 392

9545x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Eriba
Model: Nova 392
Bouwjaar: 2000
Lengte: 5.6 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Maximum gewicht: 1300 kg
Indeling:
Enkele bedden: aanwezig
Eindkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Standaard zit: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u meer informatie over deze Eriba Nova 392? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Eriba Nova 392, die is gebouwd in 2000, de beschikking over slaapgelegenheid voor 2 personen. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.
De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De keuken van deze caravan van Eriba is luxe uitgevoerd, u treft er zelfs een afzuigkap voor een goede afvoer van de kook- en bakluchtjes. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.
Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.
Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.
Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.
Wilt u meer informatie over deze Eriba Nova 392? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.