MarktPlaza

Droomt u al van een heerlijke vakantie aan de Costa Blanca?

344x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hebt u zin in een geweldige vakantie aan de zuidelijke Costa Blanca? Wij verhuren leuke vakantiehuizen en appartementen in dit gebied. Buiten zon, zee en strand kunt u zich op allerlei manieren vermaken.
De historische steden Murcia, Elche en Alicante bereikbaar binnen ’n halfuur tot 3 kwartier van uw accommodatie. Hier kunt u lekker slenteren langs de winkeltjes, musea bezoeken, heerlijk eten en op een terrasje zitten. Om van shoppen maar niet te spreken.
Ook het prachtige binnenland van Spanje ligt op minder dan ’n half uur rijden, zodat u nog een voor u misschien onbekend gebied kunt ontdekken.
Ook restaurantjes, terrasjes, boulevards, marktjes en authentieke Spaanse plaatsen zoals Orihuela, Guardamar del Segura en Crevillente liggen binnen handbereik.
Bij Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen kunt u kiezen uit gezellige appartementen en luxe villa’s in de badplaatsen La Mata en Torrevieja, mooie, luxe villa’s, vrijstaande vakantiehuizen en aantrekkelijke gastenverblijven in Rojales, La Marina/San Fulgencio, Catral en Benijofar of in het Spaanse binnenland in Albatera, Benferri, Bigastro, Benferri . of Redovan Kortom voldoende variatie in accommodaties om een geweldige vakantie te komen vieren.
De prijzen zullen u meevallen: vanaf 30 euro per nacht voor een 2 persoons appartement aan de golfbaan tot een 10 persoons grote villa voor 228 euro per nacht (afhankelijk van het seizoen waarin u komt).
Kijk daarom op onze website: http://www.costablancavakantiewoningen.nl voor ons aanbod of stuur ons een mailtje met uw wensen.
Wij wonen zelf aan de zuidelijke Costa Blanca, dus persoonlijke service!