MarktPlaza

De cursus veiligheidsadviseur ADR wegtransport

498x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cursus Veiligheidsadviseur
De Veiligheidsadviseur (ADR wegtransport) heeft als taak om met alle mogelijke middelen en maatregelen er voor te zorgen dat het vervoer van gevaarlijke goederen, en alle aan dit soort activiteiten verbonden gevaren, zo veilig mogelijk verloopt. Zodanig dat de veiligheid van personen, bezittingen of het milieu is geborgd.
Dus zelfs als het bedrijf zich slechts alleen bezig houdt met het verpakken, beladen, vullen of lossen van gevaarlijke stoffen.

Doelgroep
Planners, operationeel leidinggevenden, magazijnbeheerders, expediteurs, eigen rijders en veiligheidsadviseurs waarvan het diploma binnenkort gaat verlopen. Cursusduur is dan afhankelijk van de ervaring in de functie van veiligheidsadviseur.

Toelatingseisen
Zeer goede beheersing van de nederlandse taal. Voor deze cursus is enige basiskennis van de regelgeving (ADR) op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen gewenst.

Examen
CCV neemt de examens voor veiligheidsadviseur af en geeft de certificaten uit. Het certificaat is 5 jaar geldig. Deze cursus is dus ook geschikt voor de verlenging van uw diploma.

Cursusdata
De opleiding veiligheidsadviseur wegtransport wordt op de volgende data georganiseerd:

13 tot en met 17 september of 22 tot en met 26 november 2021

Lees meer op: http://www.cursus.veiligheidsadviseur.nl