MarktPlaza

Dauntless 50

58x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een luxe droomjacht, als resultaat van een nauwgezette zoektocht naar het perfecte schip
Dauntless, schip van de toekomst voor u gemaakt in Enkhuizen.
Een superieure verschijning die De Gier Yachtbuilders vol trots aan u presenteert, dat is het nieuwe ontwerp van de gerenommeerde jachtbouwer uit Enkhuizen. Een luxe droomjacht, als resultaat van een nauwgezette zoektocht naar het perfecte schip. En de wereld mag het weten: missie geslaagd.
De ruime ervaring van De Gier Yachtbuilders in het ontwerpen en bouwen van luxe jachten
betaalt zich volledig uit in dit nieuwe ontwerp. Met een hypermodern en toch klassiek jacht levert de werf een waar huzarenstukje: De Dauntless, een comfortabel, robuust en stijlvol schip, dat bovendien zeer eenvoudig en veelzijdig in gebruik is. En gezien het bijzonder chique afwerkingsniveau op alle fronten heeft dit jacht een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het ultieme jacht dus, leverbaar in 45, 50 en 60 voet.
Enorme actieradius
Het mag worden opgemerkt: met dit stijlicoon komt u overal geweldig voor de dag. Letterlijk, want het schip is geschikt voor uiteenlopende omstandigheden. Zeewaardig en daarom prima toegerust voor de oversteek naar Engeland of een trip naar de Oostzee. En ook prima geschikt voor een tocht door Nederland of het verkennen van de Europese binnenwateren, dankzij een relatief geringe diepgang en bescheiden kruiphoogte. Deze elegante verschijning heeft een enorme actieradius
Een nieuwe standaard
Een toegankelijk superjacht als de Dauntless wordt niet elke dag ontworpen. Wij nemen u daarom graag mee in de ontstaansgeschiedenis van dit schip dat is ontsproten aan de energieke ambitie die De Gier Yachtbuilders eigen is. Het ontwerp van een nieuw jacht begint veelal op de tekentafel. Met een visie van een ontwerper, of een speelse lijn op een leeg vel papier. Ditmaal was dat anders, en begon het met uitgebreide gesprekken met mensen als u: fanatieke watersporters, meest ex-zeilers, die de voorliefde voor kwaliteit en vakmanschap met ons delen.
U kent uw klassiekers. U verwacht een hoog niveau én u laat zich graag verrassen. U wilt gevoel houden met het water en de omgeving, juist op een luxe schip. Van u wilden we daarom weten wat een jacht nou tot een superjacht maakt. Het
resultaat was een lijst met enkele honderden criteria, op basis waarvan we met meerdere ontwerpers aan de slag zijn gegaan. Uiteindelijk kwam het chique, robuuste en elegante ontwerp van Werner Yacht Design als beste uit de bus. Met hen zijn we verder gaan ontwikkelen, om uit te komen bij het ultieme eindpunt: een uniek motorjacht, dat plezier op het water naar een nieuw niveau tilt. Een uitdagende verschijning ook. Stap aan boord en u wilt er niet meer af. Daar zijn wij van overtuigd.
Complete controle
Als gerenommeerde jachtbouwer beschikt De Gier Yachtbuilders over de ervaring, het
vakmanschap en de faciliteiten om ook dit jacht geheel naar uw wens op te leveren. Daar kunt u op vertrouwen. Onze complete controle over het bouwproces zorgt ervoor dat uw schip met zeer veel oog voor detail wordt gemaakt. Voor dit bijzondere jacht hanteren wij uiteraard de hoogste standaarden en gebruiken wij alleen de beste materialen.
Aan u is het om te bepalen hoe uw jacht er uiteindelijk uit gaat zien. De Gier Yachtbuilders biedt u hiervoor een zeer breed pakket aan opties. Wij nodigen u van harte uit om samen met ons uw eigen droomjacht te ontwerpen.
U mag het zeggen
Graag lichten we enkele van de opties nader bij u toe. Zo kunt u er voor kiezen om dek, salon en kombuis op één niveau te realiseren, zodat het aantal hoogteverschillen zo klein mogelijk wordt.
De salon en het achterdek zijn sowieso gelijkvloers, zodat een geweldige ruimtebeleving ontstaat en u afhankelijk van uw gezelschap en de omstandigheden kunt variëren in de mate waarin binnen- en buitenruimte in elkaar overvloeien. Ook kunt u zelf kiezen hoeveel gastenhutten en badkamers u aan boord wilt. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden om uw jacht volledig te personaliseren.
Het voordeel van topkwaliteit
Goed om te weten: dankzij de gebruikte materialen en technieken, en dankzij het zeer hoge niveau waarop dit jacht wordt afgewerkt, is uw jacht zeer onderhoudsarm. Ook andere details dragen bij aan het comfort. Zo bevindt de ruime machinekamer zich onder het achterdek, zodat u aan boord een minimum aan motorgeluid ervaart.
In de machinekamer is eveneens een opbergruimte en een laadpunt voor elektrische fietsen. Eveneens handig: alle systemen aan boord zijn ook zonder ervaring eenvoudig te bedienen en storingsarm.
Ook de volgende specificaties delen wij graag met u:
Zeer makkelijk te hanteren dankzij boeg- en hekschroef
Maximaal vaarcomfort dankzij geluids- en trillingsarme constructie
Zuinige motor én ergonomisch onderwaterschip
Brede gangboorden zonder obstakels, mét fraai gelijnde reling
Extra gegevens:
Merk: Dauntless
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 14.95 meter
Breedte: 4.9 meter
Diepgang: 1.4 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Aantal slaapplaatsen: 4
Doorvaarthoogte: 3.4