MarktPlaza

Das Rad des Lebens - Elisabeth Kübler-Ross (Duitstalig)

121x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In deze autobiografie geeft de vrouw die ons anders leerde denken over de dood en het sterven een opmerkelijk, inspirerend beeld van wat (het) leven is.
Door haar vele boeken en gedurende de jaren waarin ze werkte met terminale zieke kinderen, aids-patiënten en oude mensen, bracht Elisabeth Kübler-Ross troost en inzicht aan miljoenen die moeite hadden met hun eigen dood of die van een geliefde. Zoals Kübler-Ross het vertelt - ze is nu in de zeventig en wordt met haar eigen sterven geconfronteerd - bevat De cirkel van het leven niet alleen het verhaal van een bijzonder leven maar tegelijk een duidelijke boodschap die hoop geeft. Want in dit laatste boek verkent Kübler-Ross haar laatste waarheid: de dood bestaat niet.
Het is niet verwonderlijk dat Kübler-Ross' overtuiging dat er leven is na de dood schokgolven veroorzaakte, zowel in de medische wereld als in die van New Age. Dit laatste boek riep opnieuw tegenspraak en discussie op en heeft inmiddels vele lezers gefascineerd, geïnspireerd en inzicht gegeven.
Nederlandse titel: Cirkel van het leven.
Angesichts des eigenen Todes schildert Elisabeth Kübler-Ross wichtige Stationen ihres Lebens: die Jugend in der Schweiz, die Konfrontation mit den Grausamkeiten des Nazi-Regimes, die therapeutische Arbeit mit Sterbenden und ihre Begegnung mit dem Jenseits in Form von Nahtodeserfahrungen. "Nachdem ich über drei Jahrzehnte lang das Sterben und das Leben danach untersucht habe, stehe ich jetzt im Alter von 70 Jahren an der Schwelle zu einem neuen Lebensabschnitt - auf einem Weg zur schönsten Erfahrung, die ein Mensch haben kann, den Tod."
Delphi, gebonden uitgave met stofomslag in uitstekende staat.
Verzendkosten euro 3.45 Nederland - euro 9,00 naar België ea EU landen