MarktPlaza

Danish Rose 31 Ms

93x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Leuke Danish Rose 31 motorzeiler.
Leuke Danish Rose 31 motorzeiler aangeboden voor een interessante prijs. Het schip is goed onderhouden en onder andere voorzien voorzien van een in 2015 nieuw grootzeil, in 2017 nieuwe zonnepanelen, 2017 koelkast, etc.
De Danish Rose 31 heeft fijne vaareigenschappen en wordt standaard geleverd met een karaktervol ontwerp. Als u het schip ziet liggen dan straalt de gezelligheid er al vanaf en die sfeer wordt aan boord doorgezet. Het is een warm en comfortable schip. De kuip is relatief ruim en een lekke rplekje is zo gevonden. Achterop staan de zonnepanelen waarmee u een grote mate van onafhankelijkheid heeft. Mocht het weer minder fraai worden is er het stuurhuis. Hier treft u de binnen besturing aan en een zitbank waar u een goed uitzicht heeft op de omgeving.
Verder naar voren in het schip is een klein trapje naar het vooronder. Hier is de toilet ruimte te vinden, een dinette (welke gebruikt kan worden voor extra slaapplaatsen) en het kombuis. Er is goed gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en de relatief compacte buiten maten van het schip lijken binnen in het schip aanzienlijk ruimer. Helemaal in de voorpiek zijn twee "gestapelde" enkele bedden te vinden. verder is er door het gehele schip veel bergruimte te vinden. Dit samen met de binnen en buiten besturing maakt deze Danish Rose 31 ideaal om langere tochten te maken en bent u minder afhankelijk van de weersinvloeden. En om u de maximale mogelijkheden te geven om nieuwe wateren te ontdekken is er zelfs een maststrijk installatie aanwezig.
Kortom, deze Danish Rose 31 is een fijne motorzeiler die u de mogelijkheid geeft voor uiteraard gewoon een lekker dagje op het water maar langere reizen zijn zeker ook geen probleem voor dit comfortabele schip. We horen u dan ook graag om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Uw makelaar is White Whale Willemstad en wij zijn te breiken op 0168-820208 or info@wwy.nl
Motor, electra, water
Zonnepaneel: 2017
Warm water: Wagaparts geiser (2017)
Tuigage
Genua: bruin
Genua reefsysteem: furlex rol/reef systeem
Extra gegevens:
Merk: Danish Rose
Bouwjaar: 1991
Ligplaats: Dinteloord (NL) on land
Lengte: 9.44 meter
Breedte: 3.3 meter
Diepgang: 1.65 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Multi knikspant
Aantal slaapplaatsen: 2
Aantal hutten: 1
Doorvaarthoogte: 12.8
Merk motor: Peugeot Indenor
Bouwjaar motor: 1991
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 1650
Vermogen: 62
Aandrijving: Shaft
Tank: 150 l
Boegschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 4
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
GPS: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Acculader: aanwezig