MarktPlaza

Damarin 732 Xtender

56x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Damarin 732 Xtender is een geheel nieuw model die we in samenwerking met Studio Delta ontworpen hebben.
De moderne romp heeft met lage en hoge snelheden zeer goede vaareigenschappen.
De sprayrail die doorloopt tot het geïntrigeerde zwemplateau zorgt ervoor dat de boot uit het water komt op snelheid. De open spiegel zorgt voor een uitstekende instap.
De rugleuning is een uitneembaar gedeelte zodat het zwemplateau nog beter bereikbaar is. De zelflozende kuip heeft drie grote afvoeren.
De motor is uitstekend bereikbaar doordat een gedeelte van de vloer mee scharniert met de motorkist waar zich ook een kooktoestel in bevindt. Onder de kuipbanken zijn zeer ruime bergruimtes. Aan weerszijden van de kuip bevinden zich consoles met 3 afsluitbare kasten en ruimte voor een koelkast en een wasbak.De voorvloer en banken zorgt voor veel zithoogte onder de buiskap en een beschutte zit. Met zijn 2 meter lengte en vulstukken zijn de voorbanken om te bouwen tot een riante slaapplaats/ zonnedek.
Onder het voordek bevindt zich nog een erg groot
pluspunt van deze tender: een zeer royale toiletruimte. Door gebruik te maken van schuifdeuren is deze ruimte altijd bereikbaar, ook als het zonnedek erin ligt.
Door zijn geringe breedte van 2.55 mtr. en gewicht van 1500 kg. Is deze tender nog goed trailerbaar en worden mooie buitenlandse bestemmingen met de eigen boot werkelijkheid.
Extra gegevens:
Merk: Damarin 732 Xtender
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: gouda
Lengte: 7.32 meter
Breedte: 2.55 meter
Diepgang: 0.65 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Doorvaarthoogte: 5
Merk motor: vetus
Vermogen: 10 tot 30pk
Besturing: Stuurwiel
Toilet(ten): 1
Anker: aanwezig
Buiskap: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig