MarktPlaza

Damarin 21

50x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Noorse vissersscheepjes hebben model gestaan voor de Damarin 21. Een comfortabele boot waarmee lekker gezeild kan worden maar waar ook tochten op de dieselmotor gemaakt kunnen worden. De ruime kuip is maar liefst 2.50 mtr. Lang.
Een echte langkieler met een diepgang van slechts 0.65 m. De kimkielen zorgen voor goede aandewindse zeileigenschappen. Klassiek maar toch modern door zijn gaffeltuigage met aluminium rondhouten. De rolfok heeft een flexibel kunststof profiel op een opklapbare boegspriet. Deze tuigage combineert prima zeileigenschappen met een lage doorvaarthoogte. De mast is zeer snel gestreken en in korte tijd in zijn geheel verwijderbaar.
Open of gesloten varen door te kiezen voor een vaste kajuit of een cabrioletkap. Het interieur is nagenoeg hetzelfde. Alleen de voorbanken zijn 15 cm. lager om voldoende zithoogte te creƫren zonder dat de kajuit te hoog wordt. Een praktische indeling zorgt voor veel bergruimte. Voorin is er ruim plaats voor een 2 persoons slaapplaats. De consolekasten bieden voldoende ruimte aan een kommaliewant en proviand. Een spiritus kooktoestel, toilet en wasbakje kunnen ook ingebouwd worden.
Extra gegevens:
Merk: Damarin
Bouwjaar: 2015
Ligplaats: gouda
Lengte: 6.4 meter
Breedte: 2.3 meter
Diepgang: 0.6 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Semi_S_Spant
Kielvorm: kimkiel
Doorvaarthoogte: 5
Merk motor: vetus
Brandstof: diesel
Vermogen: 10 tot 30pk
Tank: 42 l
Aantal cilinders: 2
Maximum snelheid: 12
Besturing: Helmstok