MarktPlaza

Damarin 19

345x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een klassiek gelijnde dagzeiler door zijn overnaadse uiterlijk, gaffeltuigage en boegspriet. Boven water is hij afgeleid van een 150 jaar oud Engels model. Het onderwaterschip is echter glad en volgens de laatste inzichten opnieuw ontworpen.
De vaareigenschappen zijn verassend door z'n slanke vorm en rondspant. De Damarin 19 vaart droog en beweegt comfortabel op golven. Het midzwaard draagt bij aan goede aandewindse eigenschappen. Doordat hij ook onzinkbaar is schuwt hij het grotere water niet.Een handzame boot door zijn aluminium rondhouten. In combinatie met het easy mast lift systeem is de mast in enkele seconden te strijken en zetten. De standaard rolfok heeft een flexibel kunstof profiel zodat deze niet kan knikken. De doorvaarthoogte is nog geen 7 meter.
Avontuurlijke vaarvakanties liggen met de Damarin 19 binnen bereik. Met de buiskap omhoog is de voorruimte droog af te sluiten. Een optionele diesel- of elektromotor neemt het over als de wind weg valt. Doordat de boot makkelijk trailerbaar is komen ook andere landen in zicht.
Het comfortabele interieur biedt een slaapplaats door het gedeelte tussen de zwaardkast en banken op te vullen. Er zijn 8 gescheiden bergruimtes aanwezig en in de console is standaard een 35 liter koelbox geïntrigeerd.
Extra gegevens:
Merk: Damarin
Bouwjaar: 2015
Ligplaats: gouda
Lengte: 5.8 meter
Breedte: 2.05 meter
Diepgang: 0.5 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Kielvorm: midzwaard
Doorvaarthoogte: 5
Besturing: Helmstok