MarktPlaza

Costa Blanca: luxe vakantiewoning in San Miguel de Salinas

226x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vakantie in een luxe vakantiehuis in San Miguel de Salinas

Net buiten het Spaanse dorpje San Miguel de Salinas,aan de zuidelijke Costa Blanca, in de urbanisatie Cerro del Sol 25, ligt dit moderne, luxe en gezellige, geschakeld 4 persoons vakantiehuis van 86m2. Alle 27 huizen van het complex zijn gegroepeerd om de prachtige zwembaden met bijbehorende tropische tuin. De zeer luxe woning heeft met marmeren vloer, Siemens apparatuur in de keuken, geïntegreerd airco/verwarmingssysteem en elektrische rolluiken.

Hier zult u heerlijk uw zomervakantie door kunnen brengen. Het huis kan ook verhuurd worden voor langere periodes (overwinteren of jaarcontract).

De gasten mogen gebruik maken van de 2 prachtige gemeenschappelijke zwembaden, waarvan 1 kinderbad, die in een tropische tuin liggen met zonneweiden.

De 2 ruime slaapkamers, met inbouwkasten, zijn op de boven verdieping. De master bedroom heeft een eigen badkamer met ligbad en suite en een eigen terras met toegang tot het grote, zonnige dakterras met super uitzicht op de Middellandse Zee, zoutmeren en de zwembaden. De gasten van andere slaapkamer maken gebruik van een badkamer met een ruime inloop douche.

De auto kan overdekt geparkeerd worden op eigen afgesloten parkeerplaats. In deze parkeergarage is ook een deur die toegang geeft tot de woning

Door de zeer gunstige (zon) ligging is dit huis zeer geschikt om te overwinteren. Dit kan gedurende de maanden november t/m maart voor 595€ per maand excl. verbruik van water en elektra.

Het dorp San Miguel de Salinas ligt ongeveer 5 minuten rijden van het huis. Hier zijn alle voorzieningen, veel restaurantjes en terrasjes. Het de stad en het strand van Torrevieja ligt op een klein kwartiertje rijden. 6 prachtige golfbanen kunt u binnen 10 minuten bereiken. Kortom een ideaal gelegen vakantiehuis. Op woensdag is er een grote weekmarkt en op zaterdag is er een grote rommelmarkt bij het “kasteel” van het dorp, richting Rebate.

De gasten mogen gratis gebruikmaken van de aanwezige Wi-Fi.

De prijs per nacht zijn 56 of 76€, afhankelijk van het seizoen.

Huisdieren alleen in overleg.

Kijk op onze website bij Cerro del Sol 25-3 voor uitgebreide informatie, veel foto’s en de actuele beschikbaarheid. U kunt online boeken.

http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/corra-del-sol/