MarktPlaza

Citroën Xsara Picasso - 1.8i-16V PLAISIR / CLIMATE CONTROL / ELEK RMN + SPIEGELS / C.VERGR.AFSTANDBE

132x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2001 - feb 2003
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.795 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 175 x 164 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Velours
Interieurkleur: Donker grijs
CO2 uitstoot: 187 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen voor
- In hoogte verstelbare koplampen
- In hoogte verstelbare voorstoel
- Metaalkleur
- NAP-certificaat aanwezig
- Reservewiel
- Side Impact Protection System
- Stuur verstelbaar
Alle technologie in de Citroën Xsara Picasso is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
We spreken hier over een Xsara Picasso van bouwjaar 2002 met 164.797 km op de teller.De auto is correct onderhouden en de onderhoudsboekjes zijn aanwezig,in 2015 bij 119.022 kilometer zijn de waterpomp en distributie vervangen.
U vindt in deze auto ook climate control. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
OOK RUILEN WIJ GRAAG UW HUIDIGE AUTO IN.
De geadverteerde prijs is inclusief kosten rijklaar maken.Wij hanteren drie afleverings c.q.garantie pakketten waar u vrijblijvend gebruik kan maken n.l. vanaf 195,-Euro afhankelijk van de prijs / leeftijd en bouwjaar van de door u gekochte auto. Pakket een is vloeistoffen controle en eventueel verversen en indien nodig is een nieuwe APK keuring en een maand garantie motor en versnellingsbak. Pakket twee 295,-Euro indien nodig een grote beurt en APK keuring met een aanvulling met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Pakket drie 495,- Euro all in met 6 maanden Bovag garantie. Al ruim 25 jaar BOVAG occasion specialist van Breda en omstreken. Ruim 75 stuks op voorraad in een betaalbare klasse. Ook voor al uw onderhoud,APK,Airco afvullen etc. Voor nieuwe banden,uitlijnen en balanceren kunt u ook bij ons terecht. Advertentie onder voorbehoud van spel- en typefouten.