MarktPlaza

Citroën Grand C4 Picasso - 1.6 e-HDi Intensive Automaat | DVD Schermen | Leder | Adaptieve Cruise 1.

59x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2014 - jun 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 285 Nm
GVW: 2.205 kg
Afmetingen (LxBxH): 460 x 183 x 164 cm
Wielbasis: 284 cm
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 189 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 103 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Garantie: 10.000 km
Garantie: Op alle auto's die verkocht worden inclusief het additionele Betag basis afleverpakket wordt 3 maanden Betag basis garantie verleend.
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Cruise control adaptief
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- DVD schermen in hoofdsteunen
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Introductie Pakket
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Leder-pakket
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Pack Lounge
- Pack Prestige
- Pack Style
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Rijassistentiepakket
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoel(en) met massagefunctie
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
- Zonnescherm zijruiten
Een mooie, praktische auto voor het hele gezin, deze dealeronderhouden Citroën Grand C4 Picasso uit 2016 heeft 120520 kilometer gelopen. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin zijn aan boord.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroën is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. U bent in deze Citroën ook voorzien van lederen stuur, dvd-systeem achterin en automatisch dimmende binnenspiegel.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Als u nieuwsgierig bent naar deze Citroën Grand C4 Picasso, neem dan snel contact met ons op.
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.