MarktPlaza

Citroën C4 Picasso - 1.6 HTP 150 PK AMBIANCE AUTOMAAT 5 PERSOONS / 1e EIGENAAR / CLIMATE CONTROL / C

576x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: nov 2008 - apr 2009
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.040 kg
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 204 km/u
Bekleding: Velours
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 176 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Afleverbeurt: De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
## Aanvullende opties en accessoires
- 3e remlicht
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side
- Airbag bestuurder en passagier
- Audiobediening op het stuurwiel
- Automatische licht sensor
- BAS (brake assist)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- EBD (electronic brakeforce distribution)
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Gordijnairbags
- In hoogte verstelbare koplampen
- Metaalkleur
- Metallic lak
- NAP-certificaat aanwezig
- Nooit in gerookt
- Radio met cd-speler en mp3 functie
- Ruitenwisser achter
- Side-airbags
- Stuur multifunctioneel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verstalers voorbumper
- Warmtewerende voorruit
Zeer nette en volledig dealer onderhouden C4 Picasso 1.6i THP 150 PK Ambiance Automaat 5 persoons.Afkomstig van de 1e eigenaar en met compleet dealer afgestempeld onderhoudsboekje + twee sleutels en RDW teller rapport (NAP).
WEKT DEZE PRACHTIGE PICASSO AUTOMAAT UW INTERESSE KOM DAN EENS LANGS EN MAAK ER EVENTUEEL EEN OVERTUIGENDE PROEFRIT MEE.
OOK RUILEN WIJ GRAAG UW HUIDIGE AUTO IN.
Er is volop leefruimte in deze Citroën C4 Picasso 1.6 HTP 150 PK, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze dealeronderhouden auto uit 2009 is origineel in Nederland geleverd en heeft 125680 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ook is de auto voorzien van: getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur. Volautomatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En deze auto heeft ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Citroën C4 Picasso 1.6 HTP 150 PK is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
De geadverteerde prijs is inclusief kosten rijklaar maken.Wij hanteren drie afleverings c.q.garantie pakketten waar u vrijblijvend gebruik kan maken n.l. vanaf 195,-Euro afhankelijk van de prijs / leeftijd en bouwjaar van de door u gekochte auto. Pakket een is vloeistoffen controle en eventueel verversen en indien nodig is een nieuwe APK keuring en een maand garantie motor en versnellingsbak. Pakket twee 295,-Euro indien nodig een grote beurt en APK keuring met een aanvulling met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Pakket drie 495,- Euro all in met 6 maanden Bovag garantie. Al ruim 25 jaar BOVAG occasion specialist van Breda en omstreken. Ruim 75 stuks op voorraad in een betaalbare klasse. Ook voor al uw onderhoud,APK,Airco afvullen etc. Voor nieuwe banden,uitlijnen en balanceren kunt u ook bij ons terecht. Advertentie onder voorbehoud van spel- en typefouten.