MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.6 BlueHDi 100pk Business Full map navigatie/ Camera/ Panoramadak/ Climate cont

73x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2014 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 254 Nm
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 228 - 239 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (zonder meerprijs): Vloeistof controle6 maanden Autotrust standaard garantie (maximaal 320pk/ 12 jaar/ 200.000km)Tenaamstelling/ vrijwaring van het voertuigGeldige Apk
- Onderhoudspakket (€ 495): 6 maanden Autotrust exclusief garantie (maximaal 320pk/ 8 jaar/ 170.000km)Beurt volgens schemaNieuwe apk
## Aanvullende opties en accessoires
- Pack City
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
Keurige Citroen C4 Cactus welke voorzien is van een zuinige doch soepele dieselmotor. De Cactus is een lichtgewicht dieselauto met een zeer gunstig verbruik en kent hierdoor een zeer schappelijke kosten de kilometer verhouding. Bijkomend voordeel is dat de Cactus ook nog eens een hele praktische auto is met een fijn overzicht. De auto is naast een rijke standaard uitrusting voorzien van onder andere; panoramadak, achteruitrijcamera, cruise control en climate control.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het luxeniveau in deze Citroën is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In de Citroën C4 Cactus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Citroën C4 Cactus. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Waarom een auto kopen bij Autobedrijf Pheifer:
- Eerlijke omschrijving en uitgebreide fotoreportage op internet.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie. Neemt u de moeite ons te bezoeken in het mooie Sneek dan bezorgen we de auto op een door u gewenst tijdstip kosteloos bij u thuis.
- De hoogste kwaliteit voor een gegarandeerd scherpe prijs!
- Wij leveren onze auto's met een geldige apk en 6 maanden autotrust standaard garantie (max. 200.000km- max. 12 jaar)
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.