MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.6 14% Bijtelling BlueHDi Limited Business Plus | Panoramadak | Navi | Leder 1.

507x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 254 Nm
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 184 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Garantie: 10.000 km
Garantie: Op alle auto's die verkocht worden inclusief het additionele Betag basis afleverpakket wordt 3 maanden Betag basis garantie verleend.
Motorrijtuigenbelasting: € 231 - 242 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Audio-navigatie full map
- Extra getint glas
- Isofix
- Parkeersensor voor en achter
- USB aansluiting
- 12Volt aansluiting
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB+ ontvanger
- DAB ontvanger
- Dagrijverlichting
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
- In hoogte verstelbare passagiersstoel
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Reservewiel
- Voorstoelen verwarmd
- Zonnedak
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Citroën C4 Cactus. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer aluminium dakrailing, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in te auto. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Achter het stuur van deze Citroën bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan.
In de Citroën C4 Cactus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.