MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.2 PureTech Business | Parkeersensoren | Navigatie | Automatische airco | NL-au

564x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 205 Nm
GVW: 1.565 kg
Afmetingen (LxBxH): 417 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 10-06-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur parelmoer
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is deze Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze Citroën C4 Cactus. We hebben het hier over een auto die in 2018 nieuw in Nederland is geleverd en die 39140 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige driecilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. In deze Citroën profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De elektronische systemen in deze Citroën helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. In deze Citroën profiteert u onder andere ook van: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Citroën C4 Cactus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt ongevallen doordat de bestuurder in slaap valt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Ons familiebedrijf is in Berlicum en omgeving al jaren een begrip als Citroën Erkend Reparateur. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparaties maar ook voor nieuwe en gebruikte auto’s. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring met het merk Citroën. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de klant komt bij ons op de eerste plaats. Naast onderhoud en reparaties van Citroën personen- en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan auto´s van het merk Peugeot. De techniek van Citroën en Peugeot (PSA) is identiek. Het zijn dus dezelfde auto´s maar in een ander jasje. Uiteraard voeren wij ook met de grootste zorg onderhoud en reparaties uit aan auto’s van andere merken. Sinds de vernieuwing van de werkplaats zijn ook de mogelijkheden van serviceverlening enorm toegenomen. De werkplaats is o.a. uitgerust met 9 hefbruggen met een capaciteit tot maar liefst 5000 kg hefvermogen. Met deze zwaar uitgevoerde hefbruggen zijn wij prima in staat om APK keuringen, onderhoud en reparaties uit te voeren aan verhoogde en verlengde bedrijfswagens en campers van diverse merken en uitvoeringen.
Een vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte personen- of bedrijfswagen, vinden wij vanzelfsprekend.
Onze advertenties zijn met grote zorg samengesteld, op eventuele fouten of prijswijzigingen kunnen geen rechten worden ontleend.