MarktPlaza

Citroën C3 - 1.2 VTi Collection | Automatische airco | Cruise Control | Bluetooth |

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2012 - dec 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 116 Nm
GVW: 1.511 kg
Afmetingen (LxBxH): 394 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 174 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Via Bovag Afleverpakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Velours bekleding
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze dealeronderhouden Citroën C3 uit het bouwjaar 2013 heeft een tellerstand van 38690 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze Citroën is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Citroën. Belt u ons snel?
Ons familiebedrijf is in Berlicum en omgeving al jaren een begrip als Citroën Erkend Reparateur. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparaties maar ook voor nieuwe en gebruikte auto’s. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring met het merk Citroën. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de klant komt bij ons op de eerste plaats. Naast onderhoud en reparaties van Citroën personen- en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan auto´s van het merk Peugeot. De techniek van Citroën en Peugeot (PSA) is identiek. Het zijn dus dezelfde auto´s maar in een ander jasje. Uiteraard voeren wij ook met de grootste zorg onderhoud en reparaties uit aan auto’s van andere merken. Sinds de vernieuwing van de werkplaats zijn ook de mogelijkheden van serviceverlening enorm toegenomen. De werkplaats is o.a. uitgerust met 9 hefbruggen met een capaciteit tot maar liefst 5000 kg hefvermogen. Met deze zwaar uitgevoerde hefbruggen zijn wij prima in staat om APK keuringen, onderhoud en reparaties uit te voeren aan verhoogde en verlengde bedrijfswagens en campers van diverse merken en uitvoeringen.
Een vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte personen- of bedrijfswagen, vinden wij vanzelfsprekend.
Onze advertenties zijn met grote zorg samengesteld, op eventuele fouten of prijswijzigingen kunnen geen rechten worden ontleend.