MarktPlaza

Citroën C3 - 1.4i Attraction | Trekhaak | Automatische Airco | Cruise Control |

498x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2005
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 120 Nm
GVW: 1.470 kg
Afmetingen (LxBxH): 385 x 167 x 160 cm
Wielbasis: 246 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 13,6 s
Topsnelheid: 169 km/u
Bekleding: Velours
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik in de stad: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 145 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels van binnenuit verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Pack Airco
- Stuur verstelbaar
- Warmtewerende voorruit
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Verder is de Citroën uitgerust met: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het luxeniveau in deze Citroën is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze Citroën is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Ons familiebedrijf is in Berlicum en omgeving al jaren een begrip als Citroën Erkend Reparateur. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparaties maar ook voor nieuwe en gebruikte auto’s. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring met het merk Citroën. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de klant komt bij ons op de eerste plaats. Naast onderhoud en reparaties van Citroën personen- en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan auto´s van het merk Peugeot. De techniek van Citroën en Peugeot (PSA) is identiek. Het zijn dus dezelfde auto´s maar in een ander jasje. Uiteraard voeren wij ook met de grootste zorg onderhoud en reparaties uit aan auto’s van andere merken. Sinds de vernieuwing van de werkplaats zijn ook de mogelijkheden van serviceverlening enorm toegenomen. De werkplaats is o.a. uitgerust met 9 hefbruggen met een capaciteit tot maar liefst 5000 kg hefvermogen. Met deze zwaar uitgevoerde hefbruggen zijn wij prima in staat om APK keuringen, onderhoud en reparaties uit te voeren aan verhoogde en verlengde bedrijfswagens en campers van diverse merken en uitvoeringen.
Een vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte personen- of bedrijfswagen, vinden wij vanzelfsprekend.
Onze advertenties zijn met grote zorg samengesteld, op eventuele fouten of prijswijzigingen kunnen geen rechten worden ontleend.