MarktPlaza

Citroën C3 Picasso - 1.4 VTi Exclusive

542x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.742 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 173 x 162 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 13,4 s
Topsnelheid: 178 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,0 l/100km (1 op 11,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 155 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Garanties en zekerheden: De auto wordt afgeleverd met een nieuwe APK, onafhankelijk gekeurd en afleveringsbeurt.Prijs is inclusief afleveringsbeurt en APK. Kilometerhistorie wordt er bij geleverd.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsbeurt ter waarde van €250,- en een nieuwe APK. Garantie in overleg.
Autobedrijf Termijtelen is jarenlang een vertrouwde naam op het gebied van occasions in de prijsklasse tot €6.500,-. Daarnaast kunnen klanten terecht voor APK keuringen, onderhoud en reparaties van alle merken auto's. Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, merken, types etc. wordt besteed, kan autobedrijf Termijtelen niet verantwoordelijk en of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers van onze site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door ons aangeboden informatie en prijzen.
Welkom bij Autobedrijf Termijtelen, Autobedrijf Termijtelen is HET autobedrijf voor Enschede en omgeving, en al drie generaties actief in Enschede. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een auto, uw reparatie/apk en onderhoud. Mede door onze uitgebreide staat van dienst staan wij bekend om onze keuze in auto's. Voornamelijk vindt u bij ons betrouwbare auto's mét een onderhoudsgeschiedenis voor een prima prijs. Wij hebben ruim 60 voertuigen op voorraad, in de prijsklasse vanaf €1500 tot €6000, inclusief onderhoudsbeurt én een nieuwe APK (onafhankelijk gekeurd). Als u op zoek bent naar een betrouwbare auto heten wij u van harte welkom. U wordt gastvrij ontvangen en vriendelijk geadviseerd en natuurlijk staat de koffie altijd klaar. Cindy Termijtelen en Eric Pol. We zijn gevestigd in de wijk Stadsveld aan de rand van het centrum (Bij de op/afrit van de A35) Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, merken, types ect besteed wordt kan autobedrijf Termijtelen niet verantwoordelijk en of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens. bezoekers van onze site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door ons aangeboden informatie en prijzen.