MarktPlaza

Hyundai ix20

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.710 kg
Afmetingen (LxBxH): 410 x 177 x 160 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 12,9 s
Topsnelheid: 167 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 140 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Garanties en zekerheden: De auto wordt afgeleverd met een nieuwe APK, onafhankelijk gekeurd en afleveringsbeurt.Prijs is inclusief afleveringsbeurt en APK. Kilometerhistorie wordt er bij geleverd.
## Aanvullende opties en accessoires
- achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- bumpers en spiegels in car.kleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- hoofdsteunen voor en achter
- incl boekjes
- Multimedia-voorbereiding
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- zeer nette auto
De Koreaanse automerken hebben in ons land een geweldige reputatie. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het start-stopsysteem schakelt de motor automatisch uit wanneer u stil staat. Dit bespaart brandstof en vermindert de emissies. Bij de uitrusting van deze Hyundai horen onder meer extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers en spiegels in carrosseriekleur, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Hyundai Ix20 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Indien u interesse heeft in deze Hyundai, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Welkom bij Autobedrijf Termijtelen, Autobedrijf Termijtelen is HET autobedrijf voor Enschede en omgeving, en al drie generaties actief in Enschede. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een auto, uw reparatie/apk en onderhoud. Mede door onze uitgebreide staat van dienst staan wij bekend om onze keuze in auto's. Voornamelijk vindt u bij ons betrouwbare auto's mét een onderhoudsgeschiedenis voor een prima prijs. Wij hebben ruim 60 voertuigen op voorraad, in de prijsklasse vanaf €1500 tot €6000, inclusief onderhoudsbeurt én een nieuwe APK (onafhankelijk gekeurd). Als u op zoek bent naar een betrouwbare auto heten wij u van harte welkom. U wordt gastvrij ontvangen en vriendelijk geadviseerd en natuurlijk staat de koffie altijd klaar. Cindy Termijtelen en Eric Pol. We zijn gevestigd in de wijk Stadsveld aan de rand van het centrum (Bij de op/afrit van de A35) Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, merken, types ect besteed wordt kan autobedrijf Termijtelen niet verantwoordelijk en of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens. bezoekers van onze site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door ons aangeboden informatie en prijzen.