MarktPlaza

Volvo V50 - 2.4 Automaat

461x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 451 x 177 x 145 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Lichtgrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik in de stad: 13,3 l/100km (1 op 7,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
CO2 uitstoot: 220 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Garanties en zekerheden: De auto wordt afgeleverd met een nieuwe APK, onafhankelijk gekeurd en afleveringsbeurt.Prijs is inclusief afleveringsbeurt en APK. Kilometerhistorie wordt er bij geleverd.
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen voor
- hoofdsteunen voor en achter
- incl boekjes
- Lichtmetalen velgen 16"
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- zeer nette auto
Met zijn stijlvolle uiterlijk, comfortabele interieur en uitstekende rijkwaliteiten is deze Volvo V50 een goede keus voor liefhebbers van Zweeds design. De aandrijving wordt verzorgd door een vijfcilinder motor en een automatische transmissie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De Volvo is standaard voorzien van: boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V50 samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Welkom bij Autobedrijf Termijtelen, Autobedrijf Termijtelen is HET autobedrijf voor Enschede en omgeving, en al drie generaties actief in Enschede. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een auto, uw reparatie/apk en onderhoud. Mede door onze uitgebreide staat van dienst staan wij bekend om onze keuze in auto's. Voornamelijk vindt u bij ons betrouwbare auto's mét een onderhoudsgeschiedenis voor een prima prijs. Wij hebben ruim 60 voertuigen op voorraad, in de prijsklasse vanaf €1500 tot €6000, inclusief onderhoudsbeurt én een nieuwe APK (onafhankelijk gekeurd). Als u op zoek bent naar een betrouwbare auto heten wij u van harte welkom. U wordt gastvrij ontvangen en vriendelijk geadviseerd en natuurlijk staat de koffie altijd klaar. Cindy Termijtelen en Eric Pol. We zijn gevestigd in de wijk Stadsveld aan de rand van het centrum (Bij de op/afrit van de A35) Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, merken, types ect besteed wordt kan autobedrijf Termijtelen niet verantwoordelijk en of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens. bezoekers van onze site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door ons aangeboden informatie en prijzen.