MarktPlaza

Citroën C3 Aircross - 1.2 PureTech S&S Shine | Trekhaak | Navi | Parkeersensoren | Bluetooth | Cruis

113x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2017 - mei 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 205 Nm
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 177 x 165 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Via Bovag Afleverpakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verstelbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Afwijkende dakkleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Kleur wit
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Verkeersbord detectie
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Citroën C3 Aircross, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. In deze Citroën profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Als bestuurder van deze Citroën bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Citroën. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Ons familiebedrijf is in Berlicum en omgeving al jaren een begrip als Citroën Erkend Reparateur. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparaties maar ook voor nieuwe en gebruikte auto’s. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring met het merk Citroën. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de klant komt bij ons op de eerste plaats. Naast onderhoud en reparaties van Citroën personen- en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan auto´s van het merk Peugeot. De techniek van Citroën en Peugeot (PSA) is identiek. Het zijn dus dezelfde auto´s maar in een ander jasje. Uiteraard voeren wij ook met de grootste zorg onderhoud en reparaties uit aan auto’s van andere merken. Sinds de vernieuwing van de werkplaats zijn ook de mogelijkheden van serviceverlening enorm toegenomen. De werkplaats is o.a. uitgerust met 9 hefbruggen met een capaciteit tot maar liefst 5000 kg hefvermogen. Met deze zwaar uitgevoerde hefbruggen zijn wij prima in staat om APK keuringen, onderhoud en reparaties uit te voeren aan verhoogde en verlengde bedrijfswagens en campers van diverse merken en uitvoeringen.
Een vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte personen- of bedrijfswagen, vinden wij vanzelfsprekend.
Onze advertenties zijn met grote zorg samengesteld, op eventuele fouten of prijswijzigingen kunnen geen rechten worden ontleend.