MarktPlaza

Citroën C3 - 1.6 VTi Exclusive

556x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/55 R16
GVW: 1.579 kg
Afmetingen (LxBxH): 394 x 173 x 152 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 136 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 3
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Panoramische voorruit
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Velours/alcantara bekleding
- Velours bekleding
- Versnellingspook
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met de panoramische voorruit voelt het alsof u in een cabrio zit. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, alcantara bekleding, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar. Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad van minimaal 20 Volvo stationwagens, maar ook voor auto’s van andere merken bent u aan het juiste adres. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 8 maanden en wettelijke garantie. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre-inspectiebeurt en vloeistof controle gehad. Onderhoud en extra garantiepakketten bieden wij tegen meerprijs aan. De kosten rijklaar bedragen €375,00, deze zitten al verwerkt in de prijs van de auto. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit bij Vakgarage Loosdrecht.
Johan Otten 0653266098
Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad Zaterdag geopend tot 1300 uur !!! Tel 0653266098 - Johan Otten