MarktPlaza

Chevrolet Spark - 1.0 16V LS Airco Lichtmetaal afleveringsklaar

218x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2010 - dec 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 93 Nm
GVW: 1.367 kg
Afmetingen (LxBxH): 366 x 160 x 155 cm
Wielbasis: 237 cm
Acceleratie (0-100): 16,0 s
Topsnelheid: 154 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagage-afdekhoes
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen voor en achter
- In hoogte verstelbare bestuurders stoel
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitenwisser Achterruit
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. Deze compacte maar ruime Chevrolet Spark is van het bouwjaar 2011 en heeft 93459 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Chevrolet aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de uitrusting van deze Chevrolet horen onder meer aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
In deze Spark vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Deze Chevrolet is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Indien u interesse heeft in deze Chevrolet, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Deze auto wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK, Airco Service en 1 jaar Pechhulp die geldig is in heel Europa.De auto is voorzien van een onderhoudsvrije distributieketting.standaard heeft u 6 Maanden BOVAG garantie. Als er in de garantie periode iets aan uw auto mankeert wordt dit gewoon verholpen.
Wij willen ons onderscheiden in de markt. Niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en garantie afhandeling.Wij willen u de service en de zekerheid kunnen bieden die Vakgarage Anne Knol sinds 1988 zo hoog in zijn vaandel heeft staan. Wij gaan voor tevreden klanten Dit vinden wij bij Vakgarage Anne Knol heel normaal. Tevens bestaat de mogelijkheid de auto tegen een zeer scherp maandtarief gespreid te betalen. Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden. Of kom vrijblijvend langs.