MarktPlaza

Chevrolet Aveo - 1.2 LT 5-Deurs 86PK Airco Lichtmetaal Cruise

253x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: 2011 - 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 115 Nm
GVW: 1.535 kg
Wielbasis: 253 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 14,3 s
Topsnelheid: 173 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
= Aanvullende opties en accessoires =
- achterruitwisser
- alarm klasse 1(startblokkering)
- armsteun voor
- Brake Assist System
- Buitensp.inklapbaar
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- elektrische ramen achter
- elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- multimedia-voorbereiding
- passagiersairbag
- Pre inspectie en vloeistof controle
- radio-CD/MP3 speler
- stuur verstelbaar
- voorstoelen in hoogte verstelbaar
- zij airbag(s) voor
Eigenlijk moet u deze Chevrolet Aveo niet online bekijken. Kom gerust naar onze showroom om de stijlvolle carrosserie, de pittige motor en het comfortabele interieur zelf te ontdekken. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Chevrolet Aveo samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855