MarktPlaza

Bürstner Ixeo IT 666

10600x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Ixeo IT 666
Bouwjaar: 2009
Lengte: 7.1 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 3500 kg
Motor: Fiat
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 96
Kilometerstand: 95979
Indeling:
Kastbed: aanwezig
Lengte stapelbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Schotel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
TV-aansluting: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Ixeo IT 666 kennis te maken.
Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Burstner Ixeo IT 666 is een ideale camper voor de gehele familie. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.
Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. In de keuken treft u een koelkast (143 liter) aan.
Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.
Omdat de camper is voorzien van een verwarming, kunt u deze tijdens koude dagen op aangename temperaturen houden.
Deze camper is voorzien van een televisie zodat u ook tijdens uw vakantie televisie kunt kijken. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen, die de lijst van opties en accessoires completeren.
Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Ixeo IT 666 kennis te maken.