MarktPlaza

Breehorn Goodwin 44

56x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Goodwin 44
De Goodwin 44 is gebouwd in overeenstemming met de Europese CE-certificering en voldoet aan de voorwaarden van CE-directive 94/25/CE voor recreatie vaartuigen.
Dit betekent dat er strenge eisen gesteld worden aan de sterkte van romp en dek, schotten en roer en de bevestiging ervan, veiligheid en stabiliteit, installatie van motor, gasinstallatie en de aanwezigheid van uitgebreide documentatie. De Goodwin 44 valt in categorie A: oceaan en beschikt dientengevolge over een CE-A markering.
Romp en dek zijn van glasvezel versterkt polyester. De gelcoat en eerste twee lagen polyester zijn van ISO N.P.G. kwaliteit. De romp is boven de waterlijn sandwich geconstrueerd met PVC schuim van 25 mm dikte. Dit geldt ook voor het dek. De ingelamineerde tanks maken van het geheel een uiterst stijve constructie.
Romp en dek zijn volledig aan elkaar gelamineerd.
Algemeen
Overig: Interieur
Het interieur kan worden betimmerd in elke gewenste houtsoort. Standaard is teakbetimmering.
De keuken is voorzien van een koelkast, elektrische oven en vierpits gaskookplaat. Het keukenblad is in RVS uitgevoerd, maar kan desgewenst in een ander materiaal worden geleverd. Een grote apothekerskast zorgt voor voldoende bergruimte. De eigenaarshut heeft direct toegang tot een douche met wasmeubel. Twee grote kledingkasten en een rij kleinere kastjes. Een tweede hut met twee kooien biedt ruimte aan twee personen. Het toilet is voorzien van een wasbakje. Een technische ruimte geeft toegang tot alle elektronica en biedt de mogelijkheid voor het inbouwen van een wasmachine. De stuurhut dient ook als salon. Een ruime U-vormige bank met tafel is voldoende voor 4 personen. In de stuurstand kan desgewenst de nodige apparatuur worden ingebouwd. Een dieptemeter en log zijn standaard. Om het schip comfortabel te sturen is een in hoogte en positie verstelbare stoel gemonteerd.
Accommodatie
Overig: Constructie
De Goodwin 44 is gebouwd in overeenstemming met de Europese CE-certificering en voldoet aan de voorwaarden van CE-directive 94/25/CE voor recreatie vaartuigen. Dit betekent dat er strenge eisen gesteld worden aan de sterkte van romp en dek, schotten en roer en de bevestiging ervan, veiligheid en stabiliteit, installatie van motor, gasinstallatie en de aanwezigheid van uitgebreide documentatie. De Goodwin 44 valt in categorie A: oceaan en beschikt dientengevolge over een CE-A markering. Romp en dek zijn van glasvezel versterkt polyester. De gelcoat en eerste twee lagen polyester zijn van ISO N.P.G. kwaliteit. De romp is boven de waterlijn sandwich geconstrueerd met PVC schuim van 25 mm dikte. Dit geldt ook voor het dek. De ingelamineerde tanks maken van het geheel een uiterst stijve constructie. Romp en dek zijn volledig aan elkaar gelamineerd.
Motor, electra, water
Overig: Voortstuwing
Twee Yanmar 6LPA-STP motoren met een vermogen van 232 kW/315 pk bij 3800 rpm. Hydraulische keerkoppelingen voorzien van trolling valve control functie. RVS schroefassen voorzien van stuwdruklagers en homokinetische koppelingen. Faster vierblads schroeven met diameter van 24 en een spoed van 23,5 in tunnels geplaatst voor hoge efficiëntie. Teleflex elektronische bediening met lage en hoge trolling valve control. De motorruimte is opgebouwd uit zware isolerende sandwich plaat en aan de binnenzijde voorzien van een 42 mm dikke geluidsisolatie. De motorruimte is voorzien van een automatisch brandblussysteem.
Installatie
De 24 volts elektrische installatie is van hoge kwaliteit. Een laadstroomtransformator en lader/omvormer behoren tot de standaard uitvoering. De service accucapaciteit bedraagt 600 Ah.
De verlichting bestaat uit dimbare halogeen spotjes en leeslampjes. De schakelaars zijn verzonken in de wanden ingebouwd. In de keuken is LED verlichting ingebouwd. Een 40 liter boiler zorgt voor warm water. Deze wordt zowel door het koelwater van de motor als middels 230 V verwarmd. Het watersysteem wordt op druk gehouden door een automatische pomp. In de keuken en toilet zijn mengkranen geïnstalleerd, in de douche een thermostaatkraan. De vuilwatertank kan worden geleegd met behulp van een pomp of via de dekopening bij een vuilwater pompstation. Een Webasto hete lucht dieselkachel verwarmt het interieur. Er zijn voldoende uitlopen om het schip snel op temperatuur te brengen. De gasflessen worden in een beluchte bun in de kuip geplaatst. Deze is voorzien van een elektrische afsluiter die vanuit de keuken is te bedienen. De gasleiding bestaat uit koperbuis, de flexibele delen zijn onderhoudsvrij.
Tuigage
Overig: Besturing: Aluminium roeren in kunststof Jefa rollagers. Hydraulische besturing.
Uitrusting
Overig: RVS zeerailing met poort.
6 klampen
Elektrische ankerlier, 40 meter ketting, 15 kg anker
Dekluiken, patrijspoorten in opbouw. Dubbel isolerend glas in stuurhut. Deur.
Handgrepen op opbouw en stuurhut.
Navigatieverlichting.
Zwemtrap in RVS uitgevoerd.
Ruitenwissers 3.
Wegneembare mast op stuurhuis voor antennes en hoorn.
Kuip
Een grote open kuip met relatief korte banken geeft de mogelijkheid om comfortabele stoelen en een tafel te plaatsen. Onder de kuipvloer is een zee van ruimte voor al het meubilair en meer.
Het luik dat toegang verschaft is voorzien van gasveren zodat het als vanzelf opent. Het is afsluitbaar.
Extra gegevens:
Merk: Breehorn
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 13.25 meter
Breedte: 4 meter
Diepgang: 1.15 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: other
Merk motor: Yanmar
Type motor: 6LPA-STP
Brandstof: Diesel
Vermogen: 315
Tank: 2500 l
Aantal cilinders: 6
Maximum snelheid: 46
Vuilwatertank: aanwezig