MarktPlaza

Breehorn 37

39x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Breehorn 37
Algemeen
Waterverplaatsing: 7800
Ballast: 3250
Doorvaarthoogte normaal: 16.40 meter
CE: A, oceaan
Overig: De gehele binnenbetimmering is uitgevoerd in mat gelakt teak van hoge kwaliteit. Schroeven zijn zoveel mogelijk blind verwerkt. Het plafond bestaat uit witte kunststof plaat afgewerkt met teaklatten. Keuken en toilet bestaan uit een polyester schaal afgewerkt met hout. Handgrepen bij de ingang en boven keuken en kaartentafel. De houtnerf van de kastdeurtjes loopt zoveel mogelijk door. Deurtjes voorzien van scharnieren, uithouders
en vingersnappers.
Romp en dek:
Romp en dek zijn van glasvezel versterkt polyester. De gelcoat en eerste twee lagen polyester zijn van ISO N.P.G. kwaliteit. De romp is boven de waterlijn sandwich geconstrueerd met PVC schuim van 20 mm dikte. Dit geldt ook voor het dek.
Kiel:
De kiel wordt gevormd door een polyester schaal gevuld met 3250 kg lood. De kiel wordt bevestigd met RVS bouten die aan een RVS frame in de kiel zijn gelast. De kiel wordt aan de romp gelamineerd met een dubbele laag polyester.
Roer:
Het roer is om de aluminium roerkoning met drie paar gelaste veren gelamineerd en gevuld met schuim. De roerkoning is op drie plaatsen gelagerd en is beschermd door een skeg over de volle lengte. Standaard is een houten gelaagde en gebogen helmstok met RVS beslag.
Living:
De living kan worden uitgevoerd met langsbanken aan beide zijden of met een U-bank aan bakboord. Bij de U-bank betimmering wordt het keukenschot ± 15 cm naar achter verplaatst waardoor er meer ruimte in
de living ontstaat. De twee banken zijn 2 meter lang en 60 cm breed. Tafel aan twee kanten neerklapbaar.
Achterkajuit:
Het bed is 2.00 meter lang bij 1.60 meter breed aan het hoofdeinde. Bij de ingang een kleine kledingkast. Vooronder Tweepersoonsbed van 2 meter lengte en een breedte van 1.90 meter bij het hoofdeinde. Hangkast aan stuurboord, kast met draadmandjes aan bakboord.
Kussens en gordijnen:
Hoge kwaliteit koudschuim per schip op maat gemaakt. Bekleding naar keuze. Alle ramen voorzien van gordijnen.
Keuken:
Klassieke U-vormige keuken met dubbele RVS wasbak, driepits halfcardanisch fornuis met oven en pannenklemmen, mengkraan en veel kastruimte. Koelbox met deksel in het aanrechtblad optioneel voorzien van koelelement.
Buiten: zware rubber puts met lijn, vlaggenstok met vlag en houder op hekstoel.
Binnen: kledinghaakjes, toilethouder, toiletborstel, spiegel en keukenrolhouder.
Motor, electra, water
Vermogen: 40 pk
Aantal identieke motoren: 1
Brandstoftank aantal: Diesel 210 liter
Dynamo: 80 A
Warm water: Boiler 25 liter
Watertank & materiaal: 200 liter verdeeld over twee RVS tanks
Overig: Verlichting:
Uitgebreide binnenverlichting, bestaande uit plafonnières met schakelaars en wandspotjes met schakelaars. Bij de kaartentafel een kaartleeslampje.
Tuigage
Genua: 42 m2
Overig: Mast en giek:
Mast (14.90 m), giek (4.10 m) en optionele spinnakerboom (4.90 m) van Seldén. Zilverkleurig geanodiseerd aluminium verjongd profiel met twee paar zalingen. Spinnakerboomrail op mast van 2.90 m. Mast voorzien van twee selftailing vallieren, één selftailing reeflier, valstopper voor genua, ruim voldoende kikkers. Driekleurentoplicht, wit rondomschijnend toplicht, stoomlicht en deklicht. Windex.
Staand want:
Topwant, hoofdwant, voorstag en hekstag - 8 mm RVS 1x19 draad
Babystag, doorlopend intermedium, kotterstag en bakstagen - 7 mm RVS 1x19 draad
Alle verstaging is voorzien van brons/RVS spanners. Alle terminals zijn gewalst. De hekstag is voorzien van een lierhandelspanner en is elektrisch geïsoleerd. Wantputtingen worden onderdeks doorverbonden naar gelamineerde stringers.
Navigatie en electronica
Overig: Apparatuur: een vloeistofkompas, log en dieptemeter gemonteerd in de garage boven het schuifluik.
Een startaccu van 80 Ah en twee service accus van 100 Ah voorzien in de stroom. Een acculader (30 A) met walstroomaansluiting, voorzien van een scheidingstransformator, laadt via een diodebrug de accus. Het hoofdschakelpaneel is voorzien van zekeringen, schakelaars met LEDs, 230 V contactdoos voor walstroom en voltmeter. Alle bedrading is vertind.
Uitrusting
Overig: Teak:
De kuip en kuiprand zijn standaard voorzien van massief teak. Teak op dek is optioneel en wordt gelegd uit massief teak van 10 mm.
Luiken en ramen:
Vooronder: Eén luik van 60x60 cm
Living: Twee luiken van 40x50 cm en 4 vaste ramen in opbouw.
Toilet: Eén luik van 30x40 cm
Kooi: Eén luik van 30x40 cm plus één openslaande patrijspoort.
Ingang: Plexiglas schuifluik en tweedelig schot.
Alle luiken met rookglas.
Bakskisten:
In de kuip bevinden zich drie bakskisten, twee in de achterbank en één in de bakboord bank. De laatste kan naar keuze groot of klein worden uitgevoerd. Bij de kleine uitvoering is er een separate bergruimte van
binnenuit bereikbaar. In de kuiprand twee vogelnestjes. In het achterdek bevindt zich de gasbun voor twee 5 liter flessen.Ankerbak in voordek, voorzien van afwatering. Gescheiden kettingbak. In twee delen gesplitst deksel.
Buiskap:
De optionele buiskap heeft RVS buizen en is gemaakt uit een zware kwaliteit doek. Hij wordt op de garage gemonteerd. Optioneel wordt hij voorzien van een extra grijpbeugel aan de achterzijde, eventueel voorzien van leer.
Lier:
Standaard lieren zijn Andersen.
Genuaschoot - 2 Andersen 46 ST Selftailing, twee snelheden
Vallen op de mast - 2 Andersen 28 ST Selftailing, twee snelheden
Smeerrepen en onderlijkstrekker - 1 Andersen 12 ST Selftailing
Optionele extra lieren voor kotterfok /
spinnaker / halfwinder - 2 Andersen 28 ST Selftailing, twee snelheden
Eén 8 lierhandle
Twee 10 lierhandle
Preekstoel een zeerailing:
RVS preekstoel met navigatieverlichting. Hekstoel, met heklicht, uit twee delen, met zwemtrap in het midden. 12 scepters van 61 cm hoog met een doorsnede van 25 mm, voorzien van twee RVS railingdraden, 4 mm dik. Aluminium scepterpotten bevestigd door het dek en in de gaten van de voetrail.
Dekbeslag:
6 aluminium kikkers. Bij elke kikker een verhaaloog in de voetrail. Boegbeslag uit RVS, voorzien van ankerrol. Strip tot aan de waterlijn. Twee puttingen voor optionele bakstagen of spinnakerschootblokken. Stopper voor reeflijn van de optionele rolfok.
Veiligheid
Gasbun met afvoer: 5 liter gasfles met veiligheidsdrukventiel.
Overig: Twee brandblussers van 2kg
Handlenspomp te bedienen in de kuip met aanzuigkorf in de bilge. Elektrische lenspomp.
Anker: 10 kg Bruce anker met 20 m ketting van 8 mm en 20 m ankerlijn. Het anker is op de boegrol te fixeren en de ketting en ankerlijn zijn geplaatst in een aparte sectie in de ankerkluis zodat deze niet gaan schuiven. Optioneel wordt een hand of elektrische ankerlier op dek gemonteerd.
Afmeren: 4 landvasten en 4 stootwillen.
Extra gegevens:
Merk: Breehorn
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 11.2 meter
Breedte: 3.54 meter
Diepgang: 1.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 4
Doorvaarthoogte: 16.4
Merk motor: Yanmar
Type motor: 3JH4E
Brandstof: Diesel
Vermogen: 40
Tank: 210 l
Aantal cilinders: 3
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Acculader: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig