MarktPlaza

Bobeldijk 34

108x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met spectaculair uitzicht vanaf de mooiste locatie in Berkhout wordt deze perfect onderhouden en optimaal geïsoleerde vrijstaande woning met atelier aangeboden. De mogelijkheden bij deze woning zijn er legio. Een korte impressie..ruime living met aansluitend de keuken, bijkeuken, slaapkamer met nieuwe badkamer op de begane grond, atelier, werkkamer annex berging, inpandig te bereiken garage. Op de verdieping een royale overloop en nog 2 ruime slaapkamers. En dan de tuin op het zuiden aan doorgaand vaarwater, het weidse en vrije uitzicht en de prachtige zonsondergangen.
Als dit uw interesse heeft gewekt zie ik u graag bij een bezichtiging.
Entree
Overdekte entree met veel lichtinval vanwege een grote raampartij. De wanden zijn hier gestuukt en op de vloer is een lichte plavuis doorgelegd naar de living. Verder treft u hier de trapopgang, een toiletruimte met betegelde wanden, wandcloset en hoekfonteintje en vanuit de hal is toegang tot de living en de slaapkamer op de begane grond.
Living
Een ruime doorzon living met zowel aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht over de weilanden, dus een prachtig vergezicht en de mooiste zonsondergangen vanaf uw eigen luie stoel! Op de vloer een lichte plavuis, de wanden en het plafond zijn strak gestuukt, LED inbouwverlichting en dito dimmers, ombouw om de radiatoren en in 2011 is de aanbouw aan de tuinzijde gerealiseerd waar hardhouten kozijnen en een terrasdeur met dubbel glas is geplaatst. De overige kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd en in 2019 nieuw geplaatst.
Keuken
Aansluitend aan de living met een scheidingswandje een fijne keuken met zicht over de weilanden waar een keukenunit in lichte kleurstelling is geplaatst met veel kastruimte, bovenkastjes met bladverlichting, granieten werkblad met spoelbak en diverse inbouwapparatuur zoals: een inductieplaat (2019), rvs afzuigkap (2019) met de afvoer rechtstreeks naar buiten, heteluchtoven (2019), vaatwasser en een koelkast met vriesvakje.
Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken.
Bijkeuken
Deze praktische bijkeuken is de spil van de woning naar de verschillende inpandig te bereiken ruimten.
Er wordt hiervandaan toegang gegeven tot het overdekte terras, de badkamer en het achterhuis met een atelier, multifunctionele ruimte (in de voormalige garage) en een grote garage.
De bijkeuken voorziet in een werkblad met diepe spoelbak, de wasmachine- en drogeraansluiting, cv installatie en de omvormer voor de zonnepanelen.
De wanden zijn deels licht betegeld en ook hier is een kunststof raam geplaatst.
Multifunctionele kamer
De voormalige garage heeft een complete facelift ondergaan waarbij er een nieuwe kunststof pui is geplaatst met dubbel glas in de draai/kiepramen. De ruimte is van binnenuit geïsoleerd en er kunnen meerdere functies aan deze ruimte worden gegeven, denk daarbij aan een extra slaapkamer, werkruimte, praktijkruimte of familyroom. Door de huidige bewoners is de ruimte in gebruik als berging en een brede deur geeft toegang tot de inpandig te bereiken garage.
Atelier
In 2005 is dit atelier aan de achterzijde van de woning aangebouwd, volledig geïsoleerd en prachtig en weids uitzicht over de weilanden en het water. Op de vloer ligt een plavuis, het kozijn is in hardhout uitgevoerd met dubbel glas, er is een spoelbak met toevoer van warm water en een terrasdeur, radiatoren en een balkenplafond. Ook deze ruimte leent zich uitstekend als slaapkamer of familyroom.
Slaapkamer begane grond
Riante slaapkamer, type balzaal, waar in 2019 nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas in de draai/kiepramen zijn geplaatst. In de 2 vaste kastenwanden is volop plek voor uw kleding en linnengoed, op de vloer is een laminaatvloer gelegd, inbouwspots verlichten de kamer en u heeft toegang tot de naastgelegen badkamer en de hal.
Badkamer begane grond
In 2018 is deze modern betegelde badkamer geheel vernieuwd waar 2 Velux ramen het daglicht naar binnen brengen en natuurlijke ventilatie. Naast de vloerverwarming is een designradiator geplaatst, een wastafelmeubel met 2 wasbakken, laden en een kast, verlichting met verschillende kleurkeuzes, een wandcloset en een ruime douchehoek met glazen wand, drainafvoer, regen- en handdouche en een thermostaatkraan.
Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de slaapkamer en de bijkeuken, dus uw wasgoed kan gelijk de wasmachine worden ingeschoven.
Garage
De inpandig te bereiken garage is in 2005 aangebouwd, heeft een afmeting van 7 x 3.65 meter, een na-geïsoleerde spouwmuur, meerdere ramen met dubbel glas waarvan er 2 open kunnen en houten openslaande deuren aan de voorzijde en tevens aan de tuinzijde.
Bij de bouw is er tevens een aansluiting voor riool, voorbereidingen van water toe- en afvoer aangelegd om hier met het oog op mantelzorg een badkamer te kunnen realiseren. De naastgelegen multifunctionele ruimte kan hier dan ook bij betrokken worden.
1e Verdieping
Trapopgang naar een royale overloop waar op de houten verdiepingsvloer over de gehele verdieping een laminaatvloer is gelegd.
In 2018 is op deze gehele verdieping het dak van binnenuit geïsoleerd.
De overloop heeft een groot Velux dakraam, bergruimte met verlichting achter de knieschotten en een vaste wastafel met een betegelde achterwand.
2 Identieke en ruime slaapkamers, beiden via een paneeldeur met facet geslepen glas te bereiken, veel bergruimte achter de knieschotten aan beide zijden en een kunststof kozijn met dubbel glas in de draai/kiepramen.
Tuin
Een overdekt en betegeld terras met glazen schuifpui is vanuit de aanbouw én de bijkeuken te bereiken. Zalige plek om zelf op een koude dag beschut in het zonnetje te zitten vanwege de ligging op het zuiden! Een groot aangesloten terras loopt over in een enorm diep grasveld, gelegen aan een zijsloot en achterin een breed vaarwater. Hiervandaan kunt u met een bootje een rondje Avenhorn, Grosthuizen, De Hulk en weer terug varen wat ongeveer 3 uur in beslag neemt. Voor die boot is er al een boothuis-steiger en tevens waterdicht gemaakt zodat de boot niet volloopt.
Langs de waterzijde is een schoeiing geplaatst waardoor u geen onderhoud aan de slootzijde heeft. In de tuin is in 2017 nog een nieuwe houten berging geplaatst voorzien van elektra. Privacy, rust en uitzicht zijn kernwoorden die beslist van toepassing zijn!
Bijzonderheden:
- Schilderwerk buitenom 2018
- Eind 2018 houtwormbehandeling uit laten voeren, waarvoor een certificaat is afgegeven met 10 jaar garantie
- In 2015 zijn er 19 zonnepanelen geplaatst waardoor er lage energielasten zijn
- 2018 gehele spouwmuur na-geïsoleerd met vlokken
- In 2015 zijn de boeidelen en goten en gootbekleding vernieuwd, uitgevoerd in kunststof
- Overname van een aantal roerende zaken zoals 2 boten, grasmaaiers zijn indien gewenst ter overname
Bouwjaar: 1967
Inhoud: 668 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 168 m²
Inpandige ruimte: 19 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 14 m²
Externe bergruimte: 30 m²
Perceeloppervlakte: 1420 m²
Elektra: 11 groepen, kookgroep, aardlekschakelaar en slimme meters
Verwarming: Combiketel, merk Vaillant Solide HR in eigendom met jaarlijks onderhoud. Geplaatst in 2008
Warmwatervoorziening: middels de combiketel
Isolatie: vrijwel geheel, daksiolatie, vloerisolatie (behalve slaapkamer begane grond), spouwisolatie en dubbel glas.
Kadastrale gegevens:
Gemeente: WESTER-KOGGENLAND
Sectie: AA
Nummer: 78
Ter grootte van: 1420 m²
Extra gegevens:
Merk: Bobeldijk 34
Ligplaats: Berkhout
Conditie: Gebruikt