MarktPlaza

BMW Z3 Roadster - 3.0i Sport Line, Hard-Top

715x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: feb 2001 - jul 2003
Interieurkleur: Rood
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik in de stad: 13,3 l/100km (1 op 7,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
CO2 uitstoot: 228 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Referentienummer: 2001
## Aanvullende opties en accessoires
- alarm klasse 3
- c.deurv. met afst.bed.
- el. verst. voorstoel(en)
- elektr.bedienbare kap
- elektrische ramen voor
- hardtop
- lederen stuurwiel
- lichtmetalen velgen 17"
- metaalkleur
- mistlampen voor
- passagiersairbag
- sperdifferentieel
- sportonderstel
- verbruiksmeter
- verwarmde voorstoelen
- Winterset lichtmetaal 16"
- zij airbag(s) v.
De ultieme jongensdroom (ook geschikt voor meisjes). Deze Z3 is het helemaal: Laag, achterwiel aangedreven, de allerfijnste motor namelijk de 3.0 zescilinder, handbak, hard-top, lichtmetalen winterset, de mooiste kleur sterlinggrau metallic met daarbij het rood lederen interieur cameleon/traumrot...
Deze auto is sinds 2006 in bezit geweest van één eigenaresse die er duidelijk erg zorgvuldig mee is omgegaan maar ivm leeftijd nu een hogere instap wilde hebben. Ze hebben deze auto zelf gekocht bij BMW-dealer Kohl in Aken inclusief garantie. Vervolgens zijn ze nog 6 jaar naar deze dealer gereden voor het onderhoud!. De volgende EXTRA opties zijn aanwezig: stabiliteitscontrol, zijairbags, afstandsbediening, chromeline interieur, elektrische kap, stoelverwarming, M-sport stuur en M-sport onderstel, witte knipperlichten. Dit staat los van zaken zoals elektrische ramen en dergelijke. Op de laatste 2 fotos ziet u de auto met de tweede set lichtmetaal. Dit is een van de weinige auto\'s die we hebben staan die meer waard worden in plaats van minder! Een sportwagen, een Cabrio, een investering en zelfs geschikt voor de winter...... inderdaad... we zijn zelf ook enthousiast
MOBILITY EINDHOVEN is een full-service BOVAG autobedrijf waar u terecht kunt voor al uw mobiliteits vraagstukken. Verkoop/inkoop, Onderhoud, banden, aircoservice, aankoopbegeleiding, financieren, verzekeren en wagenparkbeheer. Wij communiceren in alle opzichten volstrekt eerlijk en helder.
Alle auto\'s hebben uiteraard kloppende kilometerstanden en bouwjaren tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Hoewel wij denken alles juist te vermelden maken we uiteraard een voorbehoud voor typ en specificatie fouten.
Graag leveren wij uw auto helemaal naar wens aan u af. Mist u iets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze optionele servicepakketten:
€ 495 voor 3 maanden garantie of € 795 met échte onderhoudsbeurt en 6 maanden volledige BOVAG garantie!