MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 320D 184PK High Executive M-Pakket | Bi Xenon | Navi | ECC | Voorstoelen Verwa

538x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2010 - feb 2011
Modelcode: E91 LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 380 Nm
GVW: 2.045 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 182 x 142 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 61 liter
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 228 km/u
Bekleding: Alcantara
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Garantie: 10.000 km
Garantie: Op alle auto's die verkocht worden inclusief het additionele Betag basis afleverpakket wordt 3 maanden Betag basis garantie verleend.
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-navigatie full map
- bi-xenon koplampen
- Voorstoelen verwarmd
- 6 Versnellingen
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- AUX aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dagrijverlichting
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare lendesteun
- Half alcantara / stof bekleding
- Hoofdsteunen actief
- In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
- In hoogte verstelbare passagiersstoel
- Isofix
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia systeem
- Parkeersensor achter
- Radiovoorbereiding
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB aansluiting
- Zwarte hemel
Het zijn juist de Duitse autofabrikanten die steeds opnieuw grenzen verleggen, nieuwe technieken ontwikkelen en auto’s nog beter maken. Deze BMW 320D Touring is daar een goed voorbeeld van, een auto die is ontwikkeld om op hoog niveau, veilig en comfortabel te rijden onder alle omstandigheden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakrails, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, elektrisch verstelbare lendesteun, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.