MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 318i 136PK LUXURY LINE M-SPORT | NAVI | XENON | CLIMA | PDC | 18" LMV | ALCANT

604x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2011 - dec 2012
Modelcode: E91 LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.970 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 182 x 142 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 9,7 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterspoiler
- Afdekhoes
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- M Sportpakket
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Reservewiel
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuurwiel met leer bekleed
- Stuurwiel multifunctioneel
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor en achter
- Half alcantara / stof bekleding
- MP3 aansluiting
- Ruimtebesparend reservewiel
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze BMW 3 Serie biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2012 en komt van de eerste eigenaar. Met zijn alcantara bekleding is deze BMW comfortabel en stijlvol. De sportstoelen geven het interieur van deze 3 Serie een super strakke en sportieve uitstraling. Met de krachtige xenon verlichting heeft u optimaal zicht in het donker. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze BMW is voorzien van sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de BMW 3 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 595,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en 6 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.