MarktPlaza

BMW 2-serie Active Tourer - 218i 136pk Executive Full map navigatie/ Sportstoelen/ Climate control/

500x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2014
Modelcode: F45
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 434 x 180 x 156 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (zonder meerprijs): Vloeistof controle6 maanden Autotrust standaard garantie (maximaal 320pk/ 12 jaar/ 200.000km)Tenaamstelling/ vrijwaring van het voertuigGeldige Apk
- Onderhoudspakket (€ 495): 6 maanden Autotrust exclusief garantie (maximaal 320pk/ 8 jaar/ 170.000km)Beurt volgens schemaNieuwe apk
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bots herkenning systeem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze dealeronderhouden BMW 2-serie Active Tourer. Het is een auto uit 2014 met 157.434 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
In de BMW 2-serie Active Tourer heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze BMW 2-serie Active Tourer. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Waarom een auto kopen bij Autobedrijf Pheifer:
- Eerlijke omschrijving en uitgebreide fotoreportage op internet.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie. Neemt u de moeite ons te bezoeken in het mooie Sneek dan bezorgen we de auto op een door u gewenst tijdstip kosteloos bij u thuis.
- De hoogste kwaliteit voor een gegarandeerd scherpe prijs!
- Wij leveren onze auto's met een geldige apk en 6 maanden autotrust standaard garantie (max. 200.000km- max. 12 jaar)
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.