MarktPlaza

Bloedmijtbestrijdingspakket (grote) kippenhokken en mogelijke vervolg pakketten

356x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Als er bloedluis bij kippen of vogels wordt geconstateerd gaat het vrijwel altijd om de rode vogelmijt (Dermanyssus gallinae), maar ook de zwarte luis (Ornithonyssus bursa) komt voor. Beide soorten kunt u uitstekend bestrijden met onze Dutchy's. Deze roofmijten (Stratiolaelaps scimitus, voorheen Hypoaspis miles) zijn de natuurlijke vijand van bloedluizen en zien deze parasieten als voer en zullen deze dus opeten. Dutchy’s kunnen preventief gebruikt worden of om een bestaande plaag te bestrijden. Bloedluizen zijn overdag niet actief waardoor ze soms lang onopgemerkt blijven tot het een grote plaag is geworden. Overdag zitten ze namelijk verstopt in alle mogelijk naden en kiertjes van het verblijf. Om te testen of u last heeft van bloedluis en hier tijdig iets aan te doen kunt u gebruik maken van onze controlebuisjes.

Startpakket 99,95 euro (Foto1)

Dit pakket is bedoeld voor kippenhokken met een nachthok van maximaal 8 vierkante meter bodemoppervlak.

Het bestaat uit 10 Refona Mite Boosters met patronen, 1 fles Bio Mite Free van 1000 ml en 1 emmertje Klaxo witkalk van 2500 ml.

Met behulp van de 10 Refona Mite Boosters kunnen de aanwezige bloedmijten worden bestreden. De houders moeten worden opgehangen op de zitstokken en bij de legnesten.

In de meegeleverde patronen zijn reeds de Dutchy's al aanwezig. en kunt u gewoon in de houders schuiven.

Bio Mite Free kunt u aan het drinkwater van de vogels en kippen toevoegen. Door de kruiden in het product zullen de kippen door de bloedmijten meer met rust gelaten worden. Het middel is op volledige natuurlijke basis en bevat geen gifstoffen.

Voor het najaar zijn intrede doet kan het nachtverblijf met Klaxo witkalk mooi wit gemaakt worden. In deze verf zit een natuurlijk bestanddeel wat de bloedmijten tegen gaat.

Met deze 3 stappen kunt u uw kippen gezond houden en ervoor zorgen dat bloedmijten in het vervolg niet meer zo veel problemen kunnen veroorzaken.

Vervolg pakket 1 voor grote kippenhokken (69,95 euro ) (foto 2)

Dit pakket bestaat uit 10 patronen met Dutchy’s, 2 kilo tabakstro naturel en 5 liter Nutriworms

Met de patronen kunt u de houders in uw kippenhok weer vullen om zo de bloedmijten onder controle te houden.

De Tabakstro heeft een werende werking op bloedmijten. Dit kunt u dus in de legnesten doen, zodat de bloedmijten daar weg zullen blijven. U kunt er ook wat van door het bodemstrooisel mengen, zodat ook daar de bloedmijten zich niet prettig zullen voelen.

Nutriworms zijn gevriesdroogde larven van de Soldatenvlieg. Het is voor de kippen een werkelijke traktatie waar ze u zeer dankbaar voor zullen zijn. Verder zijn ze heel gezond, want ze zitten boordevol goede vetten, eiwit en Calcium. Geef ze dagelijks een handje op de grond, zodat de dieren ze lekker kunnen opscharrelen.

 

 

Vervolg pakket 2 voor grote kippenhokken 99,95 euro (Foto 3)

Dit pakket bestaat uit 10 patronen met Dutchy’s, 1 fles Bio Mite Free van 1000 ml en 5 liter Nutriworms

Met de patronen kunt u de houders in uw kippenhok weer vullen om zo de bloedmijten onder controle te houden.

De Bio Mite Free voegt u toe aan het drinkwater. Het bloed van de kippen krijgt daardoor een onaangename smaak voor bloedmijten, waardoor ze de dieren minder snel zullen benaderen. In combinatie met de Dutchy’s zult u in staat zijn uw dieren vrij te houden van deze vervelende parasieten.

 

Onze normale openingstijden zijn:

* Maandag - Donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur

in overleg evt Maandag overdag soms mogelijk

* Zaterdags van 10:00 t/m 13:00

* Alle andere dagen en tijden, alleen na- en op afspraak.

* Voor voer en andere toebehoren kunt u een bericht sturen.

De vogels zitten bij een minimum van 12 graden

Wij zullen het voor u klaarzetten, tevens bestaat er de mogelijkheid om uw bestelling, na overleg, ergens overdag op te halen.

Deze winkel die vanuit onze hobby is ontstaan hebben wij naast onze andere banen
Wij zijn bereikbaar via sms, WhatsApp en Mail, antwoord z.s.m. na ontvangst.
Telefonisch bereikbaarheid is door bovenstaande lastig, laat overdag en anders bij geen contact een bericht achter en wij nemen zsm contact met u op.

 

   
Mobiel: 06-30154016
bgg: svp inspreken of sms / whatsapp bericht achteraten 
Indien u met een onbekend / afgeschermd nummer belt kunnen we helaas niet adequaat reageren, hetzelfde geldt als u belt tussen 20:30 en 08:00 uur
 
Adresgegevens Showroom:
Hoevelakenseweg 67

3784 WG Terschuur
 
Let op: 
- Alleen op afspraak open 
- Wij zijn niet altijd aanwezig, u komt anders voor een gesloten deur
- Bel even als u zeker wilt zijn dat we er zijn ! 
  
Wegens of vanwege ons motto:
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
Nemen wij alle tijd voor u en zullen wij trachten u zoveel mogelijk informatie te verstrekken bij de door u aangekochte vogels of toebehoren. Verstandig is altijd te bellen of mailen van tevoren, zo weet u zeker dat de specifieke vogels die u zoekt er zijn op het moment dat u langs wilt komen.

Wij kenmerken ons door:
- Goed advies: Wij nemen de tijd voor u. Wij willen het beste aan u verkopen, de dieren die aan uw wens voldoen. Die het beste passen bij uw smaak, uw tuin en de leefomstandigheden.
- Compleet aanbod: U kunt bij ons terecht voor alles wat u voor uw vogels nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan: hok of kooi / Voer / Beukensnippers / zeoliet / Voer- Watersilo / Opslagton / enz.
- Veel soorten: U heeft de keuze uit veel verschillende soorten vogels
- Zoekopdrachten: Zoekt u iets speciaals dan gaan voor u op zoek
- Herplaatsing:  Verzorgen voor u een evt. herplaatsing van, wegens omstandigheden beschikbare gekomen dieren. U kunt aangeven op de hoogte gehouden te worden van de herplaatsing en evt. in contact komen met het nieuwe baasje van uw (tamme) vogel.
- Inkoop: Wij kopen en ruilen ook uw vogels of toebehoren (kooien etc.)  in, daarbij geven wij zeer reële en eerlijke prijzen
- Gebruikt: Wij hebben veel gebruikte artikelen door inruil verkregen op voorraad, zoekt u iets, bel ons
(denk hierbij  aan kooien voor kanaries – parkieten – papegaaien, maar ook broedblokken)
- Verzending: Indien mogelijk, kunnen wij op uw kosten en risico goederen verzenden.
- Foto's : onze advertentie worden herplaatst, de specifieke vogels van de foto's zijn waarschijnlijk niet meer aanwezig, indien u foto's wenst van de actueel aanwezig vogels stuur dan even een sms of whatsapp zodat wij u die kunnen toesturen.
- Advertenties: als de advertentie op Internet staan zijn deze vogels aanwezig, uiteraard altijd even bellen of een en ander te verifieren, want de vogels kunnen ook net verkocht zijn
 
 
 
Lees in de showroom en op onze site (Birdtrade) de algemene voorwaarden!