MarktPlaza

Binnenkant 4

120x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op één van de mooiste plekjes in het historische centrum van Amsterdam mogen wij dit goed onderhouden woonschip aanbieden.
De ligging is uniek tussen de Nieuwmarkt/Lastagebuurt en het Centraalstation, de Nemo en het Damrak, de historische binnenstad en het IJ. En natuurlijk de Montelbaanstoren niet vergeten, gebouwd begin 16e eeuw als onderdeel van een verdedigingsgracht, als baken van dit historisch stukje Amsterdam.
Het woonschip DE VOLHARDING biedt ± 100 m² woonruimte verdeeld over 2 lagen. Op waterniveau bevinden zich een ruime lichte woonkamer met fraaie daklichten en houtkachel, strakke moderne open keuken en twee slaapkamers waarvan één in open verbinding met de badkamer. Vanuit de stuurhut op straatniveau heeft u met de ramen rondom prachtig zicht over deze mooie, brede gracht. Het schip is degelijk ingetimmerd en voorzien van een robuuste houten vloer en veel raampartijen.
Het woonschip is uitstekend onderhouden en dat straalt zij ook uit! DE VOLHARDING zit mooi in de verf en heeft in 2017 een nieuw dekzeil gekregen. Het volledige schip is goed geïsoleerd en beschikt over isolatieglas. In 2015 is ook een hetelucht verwarmingssysteem geplaatst. Ook het onderwaterschip is wat onderhoud betreft niet vergeten: in juli 2018 heeft DE VOLHARDING haar periodieke keuring ondergaan en is geheel goedgekeurd weer te water gelaten.
Wij begrijpen natuurlijk dat u enthousiast en benieuwd bent. Wij delen dat graag dus bel ons voor een afspraak.
Indeling:
Stuurhut/entree: ± 4,10 x 3,20 m. met dubbele deur aan straatzijde en openslaande deuren/glas aan waterzijde; slaapkamer achterschip: ± 4,5 x 3,70 m. met vast tweepersoonsbed, bergruimte en wastafel; woonkamer/keuken: ± 11,85 4,10 m.; toilet: ± 1,60 x 0,80 m.; doorloop: ± 0,80 x 1,20 m. met vaste kast; slaapkamer voorschip ± 4,5 x 3,60 m. met opstelling Whirlpool, wastafel en vaste kasten.
Bijzonderheden:
Naam: DE VOLHARDING
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 24,11 x 4,85 meter
Liggeld: ± € 762,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool
Bouwer: Gebouwd te Veendam
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Binnenkant 4
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt