MarktPlaza

Beurtschippersstraat 27

170x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Exclusief wonen! Deze royale woning (permanente en recreatieve bewoning mogelijk) heeft een eigen aanlegsteiger en terras aan de jachthaven van het gezellige dorp Kortgene. De woning is voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen waaronder een luxe keuken (Bulthaup), prachtige gashaard en andere zaken. Hier kunt u de luxe ervaren van wonen aan het water met uw boot letterlijk voor de deur.
Indeling: Entree, fraaie hal, modern toilet en meterkast. Ruime open Bulthaup keuken met diverse inbouwapparatuur t.w. vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Woonkamer met een fraaie wandkast waarin een zeer brede haard is geïntegreerd. Verder heeft de woonkamer openslaande deuren naar het kindvriendelijke terras op het zuiden en de eigen aanlegsteiger. Dankzij het speelse niveauverschil tussen het woongedeelte en de keuken heeft u vanuit beide ruimtes een prachtig uitzicht over de jachthaven van Kortgene.
1e verdieping: ruime overloop, bereikbaar via een design wenteltrap, met 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met inbouwkast en een fraai uitzicht over de jachthaven. Verder is er een moderne badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet.
2e verdieping: via vaste trap bereikbare overloop met toegang tot een zeer royale open ruimte welke momenteel in gebruik is slaapzolder met whirlpool. Uiteraard is het hier mogelijk om 2 slaapkamers te realiseren. Vanuit deze verdieping heeft u, o.a. door het Frans Balkon, wederom een prachtig uitzicht over de jachthaven en het polderlandschap. Op deze woonlaag treft u tevens een was-/stookruimte met daarin een CV-opstelling, Warmte Terug Win systeem (WTW) en aansluitingen voor wasmachine en droger.
3e verdieping: bergzolder via de vlizotrap
Bijzonderheden:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime berging welke tevens via de hal bereikbaar is.
Aanlegsteiger en een dubbele steiger voor een boot met max. lengte van 9 m. in gedeeld eigendom.
Het zonneterras op het zuiden is omheind en hiermee zeer kindvriendelijk.
Zonnescherm aanwezig op terras.
Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Extra gegevens:
Merk: Beurtschippersstraat 27
Ligplaats: Kortgene
Conditie: Gebruikt