MarktPlaza

Bergsingel 8

185x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In de oude Hanzestad Deventer, gelegen aan de IJssel ligt deze zeer bijzondere watervilla op een rustige locatie en met vrij uitzicht.
Bijzonder vanwege de vormgeving en bijzonder vanwege de afmetingen. Maar liefst 6 slaapkamers, een ruim terras met daaronder een botenhuis en een fraaie woonkamer van ± 16 m².
Gedurende 2012/2013 is de watervilla geheel verbouwd waarbij o.a. een nieuwe keuken en badkamer zijn geplaatst en het dak en de gehele buitengevel zijn vervangen.
In de modern uitgevoerde keuken is de Amerikaanse koelkast met water- en ijsdispenser een echte eyecatcher!
De luxe badkamer beschikt over een whirlpool, toilet, urinoir en dubbele doucheruimte.
In 2012 is het bestaande stalen casco in een nieuw betonnen casco gezet. De garantieperiode hierop is 10 jaar na plaatsing.
De watervilla verkeert in topconditie en is zo te betrekken. U hoeft alleen maar te verhuizen!
Deventer is een bezienswaardige stad met een monumentaal centrum. Het behoort tot de 5 oudste steden van Nederland en herbergt het oudste stenen woonhuis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van ons land.
Er zijn vele winkels en uitgaansgelegenheden in het uitgestrekte centrum rondom het grote stadsplein de Brink. Een levendige stad met ruim aanbod op kunst en cultuurgebied en niet te vergeten.de Deventer koek!
Wij maken graag een afspraak voor bezichtiging dus bel ons snel!
Indeling:
Boven
Woonkamer/keuken: ± 8 x 8 m. met schuifpui naar terras ± 3 x 8 m. (waaronder botenhuis); slaapkamer: ± 3,90 x 3,80 m.; gang: ± 7 x 0,90 m.; badkamer: ± 5 x 2,70 m. met whirlpool, toilet, urinoir en ruime douche en geheel betegeld; hal/entree: ± 4 x 1,25 m.; berging: ± 4 x 1,50 m. met 2 x Vaillant CV ketel (1 x buiten gebruik).
Beneden
Slaapkamer: ± 3,80 x 2,30 m.; slaapkamer: ± 2,70 x 3,15 m.; gang: ± 9 m²; centrale ruimte: ±4 x 3,70 m. (incl. trap); slaapkamer: ± 2,75 x 3,10 m.; slaapkamer: ± 3,75 x 2,30 m.; slaapkamer: ± 2,75 x 3,10 m.
Woonbootkenmerken:
Naam: C'EST LA VIE
Casco: Beton
Opbouw: Keralith
Afmetingen: ± 18 x 8 meter in L vorm (± 18 x 4 + 8 x 4 meter)
Liggeld: ± 670,32 per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Hercules (casco)
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Bergsingel 8
Ligplaats: Deventer
Conditie: Gebruikt