MarktPlaza

BENTE 39BEN

34x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De 39BEN is het nieuwe vlaggenschip van BENTE Yachts
De 39BEN is het vlaggenschip van het jonge Duitse bedrijf BENTE Yachts.
De 39BEN is een sportief zeiljacht met veel vernuftigheden. De vast dodger bied bescherming tegen de elementen en met het NKE navigatieapparatuur hoeft u nauwelijks nog achter het roer te staan.
De verhoging achter het stuurwiel geeft extra dimensie om over de dodger heen te kijken, onder zeil kijkt u erdoor of erlangs. De brede kuip word onderbroken door de vaste kuiptafel, onder zeil biedt deze een voetensteun.
Bij binnenkomst heeft u direct aan de rechterzijde de navigatietafel vanwaar u de autopilot kunt bedienen, deze zeilen in de gaten kunt houden en toch robuust zit.
Het kombuis bevind zich aan de recherzijde en in het midden en aan bakboord bevinden zich 2 koelboxen. 1 Bovenlader in het midden en een uitschuifbare lade waar u zonder te graven direct bij u etenswaren kunt.
Het bijzondere salonplafon (de dodger) geeft het schip een uniek karakter, voor warme gebieden is er een speciale coating op te plaatsen dat 60% van het zonlicht reflecteert en de warme weerkaatst. Ook is het mogelijk hier een gordijnrails te plaatsen om meer privacy te creeeren.
In de boeg is een dubbel V-bed met open kastruimte (optioneel met deuren) en in het achterschip een royaal dubbel bed met vluchtluik waarmee ook bij nachtelijke overtochten goed met de kuipbemanning gecommuniceerd kan worden. Zowel in de lengte als in de breedte kan hier geslapen worden.
De natte cel met toilet en douche bevind zich aan de andere zijde en ook hier is een toegang tot de enorme bakskist.
De 39BEN is een bijzonder schip dat zowel voor lange(re) reizen met kleine bemanning als op binnenwateren zich prima thuis voelt.
* onderaan de pagina kunt u 3 verschillende versies en optielijst downloaden. Standaard - Family Cruiser - Ocean Challenger
Extra gegevens:
Merk: BENTE
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: At Sales Office
Lengte: 11.99 meter
Breedte: 4.1 meter
Diepgang: 1.95 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 4