MarktPlaza

Audi TT - 1.8 TFSI Pro Line Leder MMI Navi BOSE Audio PDC etc

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2008 - sep 2014
Modelcode: 8J3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.640 kg
Afmetingen (LxBxH): 420 x 185 x 136 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 7,0 s
Topsnelheid: 226 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,0 l/100km (1 op 11,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 149 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektronische remkrachtverdeling
- koplampreiniging
- Leder-pakket
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Sportonderstel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Audi TT Het is een auto uit 2010, op de teller staat een kilometerstand van 123414. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. In deze Audi profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, metallic lak en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het premium audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij nodigen u van harte uit om deze auto in onze showroom aan De Linge 45 in Dronten te komen bezichtigen. Aangezien onze voorraad regelmatig wisselt, raden wij u aan om alvorens uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van de auto.
Autobedrijf van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 500 klanten beoordelen ons met een 8.5 en 98% beveelt ons aan. Wij bieden dealer kwaliteit geselecteerde occasions aan tegen vaste netto meeneemprijzen (wij rekenen geen rijklaarmaakkosten). Uiteraard kunt u aanvullend kiezen voor één van onze aflever- en BOVAG-garantiepakketten (incl. APK en/of onderhoudsbeurt). Meer informatie over onze garantiepakketten vindt u op onze website WWW.ADVG.NL.
De meeste occasions hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). In veel gevallen zijn onze occasions dealer onderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto’s zowel een optische als een technische inspectie. Zo kunt u niet onverwachts voor verrassingen komen te staan. Inruil, financiering of lease is uiteraard mogelijk en de auto's worden bij ons op locatie te naam gesteld.
Heeft u vragen over een van onze occasions of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-380381 of kijk op WWW.ADVG.NL.
Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp op 06 – 165 155 11.