MarktPlaza

Audi TT - 1.8 5V Turbo quattro 225 pk- Xenon - Leder - Youngtimer

556x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mrt 1999 - jul 2005
Modelcode: 8N3
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 1.775 kg
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 6,0 s
Topsnelheid: 243 km/u
Interieurkleur: Bruin
CO2 uitstoot: 226 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurders-informatie-systeem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- koplampreiniging
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sperdifferentieel
- Sportonderstel
- Sportstoelen voor
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Alle technologie in de Audi TT is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2003 heeft 110660 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Verder is de Audi uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Met het Bose audiosysteem beleeft u muziek zoals nooit tevoren. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook lederen stuur, bestuurders-informatie-systeem en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Van Leeuwen Auto's in Kesteren. Een universeel autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Aangesloten bij organisaties c.q. keurmerken als BOVAG en Bosch, goed voor een steeds wisselende voorraad van 100 occasions. Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend. De één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, 'n derde toeschietelijk. Eén ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen. Samen met de specialisten van Van Leeuwen Autoschade en Van Leeuwen Autolease. De wasstraat op ons terrein maakt de service compleet. Bekijk het actuele aanbod van occasions, lees meer over de verkoop van nieuwe auto's, verdiep u in onze onderhoud & service. Bezoek onze site www.vanleeuwenautos.nl of kom langs! Kosten rijklaarmaken van € 395,- zijn in de vraagprijs verwerkt.